Som det er

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Hej Dagbog, - Jeg har en lille pause lige nu. så derfor kan jeg lige nå at skrive lidt. Jeg siger tingene som jeg ser dem, og har svært ved at lade være, når jeg er sikker på, at jeg har ret. Selvfølgelig, på et tidspunkt forstår jeg også, at nogle kan være så tykhovedet, at de bare ikke vil høre. heldigvis er det et meget lille antal, der ikke er villig til at høre efter.

Jeg lå derfor og tænkte på noget, en på arbejdet havde gang i. Jeg havde ikke vejledt ham endnu, og han var ved at fortage sig noget, han ville blive ked af i længden. Derfor har jeg bedt om at snakke med ham om hans plan, inden den bliver ført ud i livet..jeg ved hvad han ønsker sig, men jeg ved også, at det han vil bruge til planen, ikke vil være optimalt til det. Jeg lovede dog en anden, at jeg ikke ville give ham den bedste løsning..da den er dyr, og tidskrævende. Jeg kom derfor op med en plan b i løbet af natten..som jeg vil foreslå ham,som en bedre løsning. Jeg håber han vil lytte..nu får vi at se imorgen.

Så snakkede jeg iøvrigt med en af de religiøse, - hvilket jeg tit gør :) vi er gode venner, selv om vi stikker lidt til hinanden..men det er aldrig privat. Hun, laver en.."vor herre" - og jeg spørger om, hvem det er..så får jeg gerne en, det der har skabt dig..så er mit svar jo altid..min mor og far havde sex. Ingen andre forklaringer er nødvendige.

Hun mener jeg kommer i himlen, bare fordi jeg er rød og hjælper folk..jeg siger gerne, at det ikke er et sted jeg ønsker at komme..evigheden hvor man lægger med numsen i vejret og ikke må sige, hvad man er uenig i..det tiltaler mig ikke.

Så var hun ved at sige til en anden, at vi altid sviner hinanden til..men at vi også tit var på samme side, fordi hun ikke er rabiat også at vi begge er røde..jeg sagde, at det ikke er helt rigtigt, da vi aldrig sviner hinanden til, ved at kalde hinanden for noget, - vi går efter argumentet, ikke personen..ingen, du er også sådan og sådan, for så har man tabt pr default. Hun mente jeg var rød, fordi det var kristne altid. så sagde jeg selvfølgelig, at jeg er rød fordi det tjener mig bedst. Hvis man ikke hjælper ham den syge i bilen, kan man risikere at han støder ind i mig..og sådan er det med det meste..når man tager udgangs punkt i at ville designe et system, hvor man ikke selv ved, på hvilken plads man selv kan ende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som det er er publiceret 21/01-2019 10:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.