1 år, 5 måneder siden

Logik

Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
7 år siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
2 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
6 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
3 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
1
Ansu Orheim ...
29 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
1 år, 11 måneder siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
5 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
2 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg elsker mine evner til at skære igennem bullshit når jeg ser det. Jeg har 2 episoder, jeg tænker på især.

i dag var der en profil der skrev til mig, på det dating sted jeg er, at vedkommede kun havde 2 minutter tilbage inden vedkommede ville blive slettet, så jeg skulle sende min mail adresse. Så kiggede jeg på profilen, og kunne se, at den var skrevet af en der kom fra den anden side af danmark. Hvorfor skulle en der kom fra den anden side af danmark skrive det til mig? efter at ha en ellers velskreven profil, på en god sides penge? Det gav ikke mening, så jeg skrev med det samme, at jeg ikke udlevere min mail adresse til fakere..og fik svaret "mail pls" - ok, så blev jeg bekræftiget. Ingen med en så velskreven profil, ville skrive "pls" - det ville ikke give mening. så jeg skrev, at min mail adresse var hackersshouldburnin@hell.dk - du ved, en mail adresse der ikke kan eksistere, men som en udenlandsk hacker ville kunne læse. så blev jeg blokeret af vedkommende..få minutter efter var profilen låst. som tegn på, at det var en hacker der havde fået adgang til den.

Jeg klantre ikke hende der blev hacket for noget. Jeg faldt ikke i den, pga min logiske sans.

i sidste uge, stod der en tv skræm ved busstoppestedet. Det var en skærm en havde sat der. Jeg gik med det samme igang med at resonere over det. Ok, ledningen var bundet op omkring skærmen, så det var lettere at fragte den. Der var også sat en strips rundt omkring, hvilket kunne indikere, at det var velgennem tænkt, og ikke gjort i hast. Skærmen havde ikke stået der hele natten, da der ikke var dug på den, som der f.eks var på den skraldespand ved siden af. hvilket vil sige, at den ihvertfald har overlevet natten. Spørgsmålet, der brændte i mig var, hvorfor den stod der. Her mener jeg, om den var defekt, eller om det blot var fordi den ikke var så stor, og vedkommede ikke vidste hvordan man ellers ville komme af med den. Jeg prøvede at resonere mig frem til, om den var defekt..for spørgsmålet er, om vedkommede ville ha været så omhyggelig med ledningen, hvis den havde været helt defekt? og stillet den mest under halvtaget.

Problemet er selvfølgelig at ens resonoment, måske af tilfældigheder kan slå fejl i visse tilfælde..fra tid til anden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Logik er publiceret 05/03-2019 18:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.