Gennembrud

Tiden er går
Halina Abram...
2 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
5 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
5 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
2 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
3 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
Pandekagekomfur
Peter
6 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
Tegning
Jette Peters...
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
8 år siden
Hej dagbog, - jeg har lavet en video om en app til VR. Denne video får flere og flere kommentaren fra folk rundt omkring i verden. Det er måske mit første lille gennembrud, til at komme igang med det jeg virkelig vil. Mit mål er ikke at blive kendt, men samtidig er det nok umuligt ikke at blive, hvis jeg skal opnå mit ønske. Mit ønske er at tjene penge, ikke så mange..men nok til at finansiere er medlemskab af plan fadder. Det ville være logisk for mig, ikke for at være god..men fordi folk der har en mulighed for et bedre liv, klare sig bedre, og skaber et mere stabilt liv..alt i verden har indflydelse på noget andet..we are all connected, though i dont care..its in my self interrest.

Nå, - jeg blev spurgt om jeg ville ville komme ned i ungdomsklubben på torsdag..de ville lade ungerne skille nogle computere..og de havde brug for en der kunne snakke om de forskellige dele...en nørd.

Ok, jeg sagde ok..jeg burde ikke ha gjort det..jeg ved ikke hvad der gik ad mig..nu ender jeg med at skulle være i selvskab med folk der siger mit navn konstant..alle de der gutter der konstant hilser..når jeg ellers bare står i mine egne tanker..og køre alle begivenheder igennem..hvad der blev sagt, hvad jeg sagde..og hvad jeg skulle ha sagt..og hvordan de så muligvis ville ha reageret. Hjemme, har jeg ikke brug for at lade som om, at jeg er tilfreds med livet..

Det lykkes mig at få lov til at købe en chromebite. Jeg fortale lederen at vi havde 5 computere der var gået i stykker..ny prisen er 5000 kr..reperations pris, 3000... men så var der også muligheden for en chromebite. De måttet eller leve med en chromebook..hvilket lærerne ikke var tilfreds med..da de så skulle slæbe den med..i stedet for at ha en computer i lokalet..klart, måske var det lidt manipulerende..men det var for et godt formål..the end justifys the means. Og du ved, jeg har aldrig sagt at jeg var god..people just assume..making an ass out of u and me..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gennembrud er publiceret 15/05-2019 16:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.