Ingen følelser, der er fred.

Juletid
Gittepigen
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
9 år siden
Hej dagbog. Det har været en begivenhedsrig dag. Især da jeg besøgte makerspace. De havde købt en oculus quest, og fået den for et par dage siden..selv har jeg fået min rift s for omkring en uge siden. De snakkede om VR, heh..mit vidensområde..også kunne jeg ellers dupere dem med lidt ekstra viden..som de noterede ned.

Nå, efter at ha lagt nr et i et par raids da jeg kom hjem...så kiggede jeg et par paludan video'er, - ikke fordi jeg kan lide ham, men fordi jeg ynder at studere folks ord og argumenter..ja deres sprog. Studere det, for at finde deres svagheder..og de er ret lette at finde hos ham..f...hvor ville jeg gerne debatere ham..med logiske fejlslutninger, røber folk deres egen hånd i en debat..han ser problemet i en religion, men hans egen er ligesådan..hvis man læser det der står..det gør han når det kommer til koranen, men ikke når det kommer til biblen..hvilket nogle præster gør..det er dem der gerne er problemer med..men alle religiøse der ikke læser deres bibel som den står..er der ikke det store problem med..ud over at de tager fejl på spørgsmålet..

Begynder folk først med person angreb, er det for mig et signal om, at de står dårligt i deres argumentering..så derfor lugter jeg gerne debatorisk blod, når jeg ser det..og så bliver jeg først som en haj i vandet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen følelser, der er fred. er publiceret 29/05-2019 22:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.