Ingen følelser, der er fred.

råb
Halina Abram...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hej dagbog. Det har været en begivenhedsrig dag. Især da jeg besøgte makerspace. De havde købt en oculus quest, og fået den for et par dage siden..selv har jeg fået min rift s for omkring en uge siden. De snakkede om VR, heh..mit vidensområde..også kunne jeg ellers dupere dem med lidt ekstra viden..som de noterede ned.

Nå, efter at ha lagt nr et i et par raids da jeg kom hjem...så kiggede jeg et par paludan video'er, - ikke fordi jeg kan lide ham, men fordi jeg ynder at studere folks ord og argumenter..ja deres sprog. Studere det, for at finde deres svagheder..og de er ret lette at finde hos ham..f...hvor ville jeg gerne debatere ham..med logiske fejlslutninger, røber folk deres egen hånd i en debat..han ser problemet i en religion, men hans egen er ligesådan..hvis man læser det der står..det gør han når det kommer til koranen, men ikke når det kommer til biblen..hvilket nogle præster gør..det er dem der gerne er problemer med..men alle religiøse der ikke læser deres bibel som den står..er der ikke det store problem med..ud over at de tager fejl på spørgsmålet..

Begynder folk først med person angreb, er det for mig et signal om, at de står dårligt i deres argumentering..så derfor lugter jeg gerne debatorisk blod, når jeg ser det..og så bliver jeg først som en haj i vandet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen følelser, der er fred. er publiceret 29/05-2019 22:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.