3 måneder, 16 dage siden

video

Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
7 år siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
3 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 måneder, 24 dage siden
halvdement..
Freema
1 år, 8 måneder siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
4 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
4 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
6 måneder, 9 dage siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
10 måneder, 10 dage siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
3 år siden
Hej dagbog, - jeg fik lige blå skærm før, da jeg var ved at skrive min dagbog, - så jeg opdatere den lidt løbende indetil jeg er helt færdig med at skrive den.

sagen er den, at jeg har lavet min video nr 3 til min debat kanal. så har jeg også svaret på en del debat tråde omkring religion. for jeg ser en del, der benytter sig af person angreb, så snart der bliver stillet spørgsmål ved deres religion. Jeg skriver når jeg ser dette, at person angreb ikke udgør argumenter og derfor ikke kan erstatte dem. De er velkomne til at skrive til mig, hvis de tør debatere med en ateist. Hvad de ikke ved er, at jeg har læst både biblen og koranen..og har debateret religion siden jeg var teenager. fra handelsskolen begyndte jeg også på at kigge på filosofi..fra jeg var 18 år..eller der omkring..jeg har en del af disse bøger stående på min hylde. yeps :) når folk undervurdere mig, så får de problemer..

når Jw'erne kommer får jeg det som børn har det juleaften..jeg lægger nu inde med en masse fakta artikler omkring religion, og det ondskab den har været årsag til på verdensplan. Jeg har en forfatter de skal læse, hvis de kommer igen..de plejer jo at sige, at verden bliver værre og værre..det er faktisk ikke rigtig..i tankt med at vi på verdens plan er blevet mindre religiøse..vil du kunne se, at vi også er blevet mere humanistiske..ikke voldlige..klart problemet findes stadig..men i forhold til fortiden, så bliver det bedre og bedre..det er en påstand, jeg selvføglige kan bakke op..med en der har lavet en undersøgelse, og er nået frem til den konklussion.

Jeg slutter selvfølgelig min debat tråd af med at sige, - at jeg ikke hader dem, men at jeg blot mener de tager fejl på dette ene punkt :) hvis folk derefter kalder mig for noget :) hvordan ser det så ud i tråden? hvem af os ser så ud til at være den "onde"? :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget video er publiceret 03/06-2019 19:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.