Hvis jeg skulle skrive en bog.

At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
20 dage siden
Hej dagbog, jeg fik snakket en del om mit vægttab ved klassefesten. En sagde, at jeg burde skrive en bog om det, fordi jeg havde nogle gode tanker på det. Jeg tænker hvis jeg skrev en bog om det, skulle der i forordet stå, at det ikke var en guide i, hvordan man kan tabe sig, blot en beretning om hvordan jeg har gjort det. Der vil heller ikke stå nogen opskrifter på mad, da det ikke er en kur, men en livsstils ændring der altid bør bunde i ens egne præferencer. Det handler derfor ikke om rigtig om hvad der er sundt eller ej, men om hvorfor og hvordan jeg hackede min hjerne, lagde en plan og nu følger mit eget system.

Måske burde titlen på denne bog være "mit fede liv". Hvis jeg ellers kunne skrive den. Burde ha sin egen titelmelodi, when the going gets tough.

Heh, nogle kapitler kunne være. Hvorfor gik det galt, 180 kilo og hjerte problemer m.m, starten - Min plan og ingen andres, Ramt af smerte, mit system om hvordan jeg holder vægten.

Hvorfor, handler om depression, knuste drømme og hvordan ingen kunne fortælle mig noget osv.
180 kilo, om hvilke helbreds mæssige problemer jeg fik, konsekvenserne af dem. Starten er mine tanker og planen der tog nogle måneder at lave, og hvad jeg gjorde. Ramt, hvordan jeg efter en del kilo blev ramt af gigt, der gjorde jeg ikke kunne gå i 3 måneder osv..mit system, om hvordan jeg holder vægten, med grøn gul og rød.

Der er selvfølgelig lidt om, hvad diverse læger har sagt til mig..så ja, hvis jeg kunne skrive en bog om det, som man foreslog mig at gøre..så ville det være dens indhold. Men hvem ville ha lyst til at læse den?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis jeg skulle skrive en bog. er publiceret 29/09-2019 22:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.