Markedspladsen.
Ruth Christe...
3 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
3 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
8 måneder, 9 dage siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
3 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
5 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
3 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
3 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
5 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
3 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
2 år siden
Hej dagbog, - bruger en del tid på at lede min guild. folk laver lort de ikke skal, og kan ikke fatte at de skal lade være med at gøre det. De tror de skal starte et raid på må og få, - Men jeg har sat det til at auto starte klokken 18:00 det bedste tidspunkt for alle, - men det kan folk ikke forstå. Igår var der en der ville starte det klokken 8, og han fattede ikke hvorfor det var dumt..makker, andre er 2 timer foran,,..de er på vej i seng..idag startede en anden det så..klokken 16, - seriøst..folk har lige fået fri fra arbejde her..for ham er klokken 18, - men det er den ikke for os andre. Klokken 18, - så har alle spist..og vi kan være klar..det er et sweet spot, til at starte et raid på..men begge grupper tænker ikke på hinanden..så nu har jeg bedt ham om,. at lade den raid start knap være i fred..jeg har sat den til fucking kl 18.Det skal nok starte af sig selv der..bong hoved.

skriver raps lige for tiden..er bare for træt af kvinder der tror, at de kan definere hvad en rigtig mand er. Så jeg provokere dem, ved at definere hvad en kvinde så er, - ligeså lortet som de definere en mand..de hader det, - men fatter ikke pointen med min defination..hvis de vil definere folk, så må de finde sig i selv at blive defineret. åååååh, nej..for de skal jo bestemme ikke? fuck jer,,

Her er jeg så ligeglad, - normalt tør mænd ikke give kvinder tørt på, af frygt for, at de så aldrig finder en, eller at hun skrider..Men, jeg har ikke den angst..Skrid, gerne hurtigt..lad være med at kigge på mig, hvis du ikke kan lide, at jeg svare tilbage. Jeg er ikke længere så træt, og jeg kan leve uden..Hej, hvis det stinker i min lejlighed, fordi jeg er død..,og ingen finder mig, så er det sgu ikke længere mit problem.Jester here...hehe.. we all die alone anyway..some just spend their entire life dying inside to please others. Ja, eller alene i selskab med andre..yeess..

måske man bare skulle bede dem holde kæft og gå ud i køkkenet, - get the point. Problemet er bare, at alt for mange i dag ikke kan lave mad..og jeg elsker at gøre det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Leder er publiceret 05/01-2020 17:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.