Kaotisk weekend og en rigtig mandag

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Min weekend blev brugt på arbejde og druk...
Jeg føler mig ikke værdsat på arbejde, men elsker at arbejde der, så man kan sige, jeg er mega splittet...
Fedag arbejdet jeg til kl 3 om natten, vi lukkede kl 2, som man skal og så var der oprydning. Det var fint. Sov hjemme hos svigermor og så stod lørdagen på frivilligt arbejde i genbrugen,derefter et par drinks med nogle dejlige personer. Byturen blev lidt for vild men de mentale tømmermænd var der heldigvis ikke søndag. Så søndag lå jeg i sengen det meste af dagen, indtil jeg fik besøg af min dejlige mor. Så var den dag brugt.
Mandag var en rigtig mandag. Min depot tid var over en halv time forsinket og sent i skole (rent faktisk fyssik i skole) kom jeg. Jeg kæmpede mig igennem timerne, da jeg altid bliver så træt efter depot. Gruppearbejde var lort, timerne gik for lamgsomt og jeg snakkede ikke med nogen nærmest.. Men så skulle jeg have kaffe med min gode veninde og så til gruppeterapi. Jeg ender med at glemme at spise, så jeg brækker mig simpelthen af sult, da jeg prøver at spise igen. Men til gruppe jeg kommer og det var dejligt.
Da jeg så vågner i dag, har jeg det stadig skidt og kan nærmest ikke spise. Så skole må droppes og herhjemme i sengen jeg ligger. Mareridt bliver jeg ved med at få, så søvnen er lort i dag, øv.
Så denne dag skal bare overståes, så i morgen er det sikkert bedre. Glæder mig allerede. Heldigvis har jeg nærmest ingen planer i dag, så det skal nok gå. En offdag er der behov for og den giver jeg mig selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kaotisk weekend og en rigtig mandag er publiceret 08/09-2020 14:58 af Lisa Brøndberg (Lisa Broendberg).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.