Tegning
Jette Peters...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Julen har aldrig rigtig sagt mig noget. Jeg kan godt æde mig halv fordærvet, og købe gaver til mig selv hele året. Behøver ikke en undskyldning af en højtid. Det samme med nytår. Det er i mine øjne en kollektiv drukdag - hvor det (normalt) er svært at få en taxa. Også der er jeg en fætter modsat! Der er så mange andre dage at slå til søren. Faktisk vil jeg hellere arbejde. Det eneste snert af jul er de (som regel) ældre kunder. De skal ud til børn, børnebørn og måske ollebørn. De gælder sig helt vildt. Og så når aften er overe og de skal hjem igen-ja så er de trætte af alt den mad, og oplevelsen med at have været sammen med deres kære. Det er julen for mig.

Nu er som alle ved er Danmark lukket ned. Vi havde lige kæmpet os op på 60% af normalen, og så kommer hammeren. Sidste gang satte jeg bilen i garage i 2 mdr. og hjemsendte Claus. Da skolerne og værtshusene åbnede, startede jeg med at køre. Havde stadig Claus hjemsendt til kompensationsordning ophørte. Det var der også rigtig mange af mine kollegaer der havde med deres chauffør. Så fra den ene dag til den anden, var hele vognparken på gaden igen. Når kompensationsordning er på plads, så hjemsender jeg nok Claus igen, og fortsætter selv med at køre. I hvert fald til en start.

Jeg kan godt blive lidt harm på dem som tidl. tog til Sverige for at blive klippet, eller absolut skulle spise og træne uden for ned lukning. Hvad fanden tænker de på? For ikke at nævne de unge mennesker og deres pirat fester. De har så nu fået regningen i form af flere smittede blandt de unge.

Jeg havde det rigtig skidt her for nylig, og valgte selvfølgelig at blive testet. Den var heldigvis negativ. Har stadig lidt kriller i halsen og små hoster en gang imellem. Men hold da op! Vi var inde og se Ørkenens sønner-hvor følelsen af hele salen rettede blikket på mig. Eller da jeg i morges var i Bilka og gav et par host fra mig. Selv et par kassedamer vente sig om! Jeg er meget påpasselig med mundbind, samt brug af sprit.

På søndag kommer alle børene hjem. Vi skal have lidt hygge og børnebørnene skal have gaver. Har i flere år sagt " først når der kommer børnebørn pynter jeg op igen". Har ellers prøvet at undskylde mig med at de ikke kan huske noget fra i år, men det synes jeg alligevel ikke jeg vil være bekendt. Et ord er et ord!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Okay så er publiceret 18/12-2020 17:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.