Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Nyt år
Martin Micha...
1 år, 8 måneder siden
Kreativitet overtager
Christacia
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
13 år siden
..er på arbejde i disse dage..
..havde veninde i røret i går aftes, og der gik full-on stalker i den..
..facebook, instagram, diverse erhvervsregistre osv..

Grey er ikke en skid separeret fra den såkaldte ekskone.. De ejer ALT sammen, virksomheder, hun er flettet godt og grundigt ind i alt hvad han går og leger med - hendes facebook, instagram - alt i den retning - og intet indikerer at hun ikke skulle være hans kone..

Hendes coverbillede er fra en fælles ferie og viser hende, Grey og deres to børn. En glad, happy kernefamilie, med en far på flugt fra en kedelig hverdag.. Seneste opslag fra oktober måned og de bakker hinanden op..

Jeg havde en fornemmelse da jeg mødte ham første gang, men jeg lovede mig selv at give ham en chance, for han var jo sød jo.. Har jeg fået noget godt ud af det? Absolut! Bedste sex i meget lang tid.. Må det stoppe? Oh yes.. Uærlighed duer ikke..

Spændt på hvornår han giver lyd fra sig igen - eller om han gør.. Der har været minus kontakt i de sidste to dage, helt sikkert grundet det hersens arbejde - og fred være med det, men gad vide om han skriver igen.. Og endnu mere, hvad han skriver..

Så mange ting giver mening, blandt andet den her ultra fleksible ordning de har med deres unger.. Der er ingen ordning - når han er hjemme passer han dem, når han ikke er, passer hun dem og så er han sikkert kørt død i hverdag og nul spændingen i dobbeltsengen..

Time will tell, i mellemtiden hyggesnakker jeg med mine veninder i stedet for, er forarget, hoppet på Tinder - det måtte jo prøves, og så må vi se hvad der kommer ud af det..

Griner lidt - denne gang er mit seriøse gæt, at han ikke giver lyd fra sig mere.. Aner ikke hvor han skulle have fanget at jeg er på sporet af ham, men.. HVIS han vil fortsætte, må han lægge kortene på bordet.. Det er meget, meget lettere i længden, ikke at skulle holde tingene skjult..
Måske er det mere spændende for ham, at leve livet en lille smule farligt, når nu alt andet ellers klapper.. Det har jeg selvfølgelig ikke overvejet..

Grey altså.. Stupid, stupid man.. Men tak for et godt knald..
To be continued..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nå, Grey.. er publiceret 22/01-2021 13:43 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.