1 år, 6 måneder siden

Input, regn og mere løb..

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Det går godt med at løbe. Rigtig god faktisk. De første 4 x 5 km er allerede løbet her i 2021, og jeg er hamrende stolt af mig selv. Føler mig let, glad og ikke mindst - jeg har gang i at gøre noget godt for mig selv, min krop bliver stærkere og jeg er bare på alle måder glad for der hvor jeg er lige nu.

Må lige sætte ind på kosten, og få den tilbage på sporet igen, så jeg får styr på maven igen. Når det til gengæld lykkes, jamen så skulle det gerne bare køre derudaf. Har teamet op med nabo, købt en badevægt, så nu tager vi den derfra. En ugentlig vejning på MMS og hendes opbakning og support. Jeg glæder mig.

Lovede mig selv i går, først at løbe EFTER jeg var færdig med arbejde, jeg holdt det og fik løbet min tur i silende regnvejr. Ikke min bedste tid til dato, langt fra, men det var også glat og jeg synes det var hårdere end det plejer at være. Måske fordi jeg har skåret ned på kulhydrater i kosten, men fair nok - de fem km skal kunne løbes alligevel - og det blev de.

Jeg har snakket med psykologen flere gange og jeg kan mærke at jeg får tænkt over nogle rigtig gode ting. Jeg kan også mærke, at jeg slet ikke er færdig nu, vi er slet ikke nået ind til kernen.. Så jeg bliver ved, i jagten på at få det bedre.

Grey er i en gråzone.. Jeg bliver småirriteret når han ikke svarer på mine beskeder, men ikke mere end at jeg VED der kommer et svar fra ham, lige pludselig.. Så må han jo bare svare, når han gider.. Så, småirriteret er okay, det er ikke værre end at jeg kan lægge det fra mig og fokusere på noget andet..

Såsom nu - jeg skal have lavet noget styrketræning - prøvet det yoga naboen anbefalede og have hentet foder og hø med min far lidt senere.. Så er den dag da vist også brugt og jeg er klar til at køre til Sjælland i morgen.

Har fået udgivet hele to erotiske noveller på sexwriter.dk, baseret på en anbefaling her inde fra, så mange tak for det.

I dag bliver en god dag - det har jeg bestemt mig for og nu vil jeg gå igang med at fylde den ud med gode ting.

Roger over - might be back later..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Input, regn og mere løb.. er publiceret 21/01-2021 10:37 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.