8 måneder, 25 dage siden

Hjemme omkring kl 16..

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
5 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Luftforandring.
Neola
8 måneder, 5 dage siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
Skrivende
Michala Esch...
3 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
8 år siden
Okay, så..

Min plan for i morgen, går ud på at være i Fredericia på kontoret fra 8-12, dernæst trille mod Horsens på date - måske shoppe en seng på vejen dertil, eller bare som minimum gøre et habilt forsøg.

Jeg vil så være fremme hos ham omkring kl 13-14. Har tænkt mig at lave en kalvefrikasse til aftensmad - eller måske gullash, det lader til at passe perfekt til vejret. Koldt, blæsende og måske regn.

Et eller andet sted har jeg lyst til at klappe en gang boller sammen, som så lige kunne være lune når han kom hjem. Døren til opgangen kunne så stå lige en snas åben, så duften rammer næseborene og måske får et smil frem.
Den der gullasch skal så stå i minimum tre timer, hvilket passer nogenlunde med turen til Himmelbjerget og tilbage igen - med mindre vejret er dårligt.

Vi har skrevet sammen her til aften, og det eneste jeg i min plan ikke har overvejet er, at han jo kommer hjem på et tidspunkt. Lige pludselig kommer han ind af døren til sin egen lejlighed. Til lune boller og gullash eller kalvefrikasse. Til den her pige, som han møder for anden gang i sit liv, og som har brugt hans køkken mere end han nogensinde har gjort det selv.

Måske er det dumt, men jeg vil gerne gøre et godt indtryk.

So far...har han skrevet, at jeg altid er velkommen.. At han gerne vil besøge mig i mit midlertidige hjem.. Gode ting.. Når jeg får det skrevet ud på den her måde, kan jeg ikke se hvorfor pokker jeg opfinder problemer i mit hoved - tosset.

Anyway - på et tidspunkt kommer han hjem. Jeg har lyst til at være forberedt, være overskudsagtig, men i virkeligheden vil jeg bare gerne se hans reaktion og for dælen da hvor jeg håber han er glad for at se mig.. Så pyt med gullash, boller og Himmelbjerget, hvis han for pokker bare er glad for at se mig..

Vil han smile til mig, når vi får øjenkontakt? Får jeg måske ligefrem en krammer, et kys eller bare et "hej" ? Jeg ved godt hvad jeg håber på, men jeg går ben hårdt efter ikke at være for meget. Jeg ved ikke om jeg håber på en overnatning, vi var godt nok dårlige til at få ordentlig nattesøvn sidst, men for pokker altså, de arme der og de kram jeg fik.

Jeg er stadig høj på det, smiler ved tanken.
God nat fortsat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme omkring kl 16.. er publiceret 09/03-2021 23:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.