råb
Halina Abram...
6 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Foråret er kommet i dag er det 4 md siden jeg mødte Birthe og det føles meget længere og mere og mere trygt og godt. ny kærlighed blander sig stadig med savn, kigger ofte i billeder om hvad der skete i livet for et år eller 2 siden.

Savner også Kor der er Corona lukket åå så sad jeg og så en video af korkoncert fra 28 april 19. hvor Karen bare sad lige der som publikum til vores koncert.

Savner faktisk rigtig meget det der synge sammen, der var Karen og jeg rigtig gode sammen..

Men hvad er Birthe og mig så gode til, vi er gode socialt med mange venner, vi er gode til at se samme film, vi er gode til at nyde hinanden, gode til at komme i seng sammen så vi både når at være tætte og jeg når at få udsovet til en ny arbejdsdag..

Birthe er lynhurtig til at gribe ord med hurtige replikker hvis jeg stikker hende et stykke køkkenrulle. "hvorfor måtte jeg nu ikke rive den af" mm Jeg elsker at se Birthe i køkkenet det er helt vildt som hun kan arbejde med hendes hænder snitte hakke rive og rydde op på en gang... Hun er så sikkert lidt ocd agtig at alt på en eller anden måde skal gøre og ligge lige præcis sådan.. Så er hun supergod til at prutte, det skyldes jo sikkert at hun havde tarmkræft og ja så er der måske ikke plads til at gemme på dem..

Hushandel, skrider meget langsomt frem, en sagkyndig har været her lave tilstandsrapport, han fandt borebiller i spær konstruktionen, det var en ting jeg ikke vidste, men så er det sikkert en god plan at renovere 1. sal og få træværket behandlet. Det betyder sikkert at det ikke er en opgave jeg kan springe over at 1. sal er nødt til at blive renoveret ret hurtigt.

På torsdag har Sarah gry (Karens Barnebarn) fødselsdag, jeg ville sikkert gerne sige tillykke med en gave, men det er jo lidt svært når hendes mor har sagt hun ikke vil se mig, jeg kan ikke finde ud af hvad jeg gør ved det. måske kan jeg give en fødselsdagspenge til en moster?

I dag er der byttet lidt rundt på spiseborde her i huset, Birthes runde syret eg bord er sat i udestuen, og mit gamle olierede fyrretræsbord er kommet ind i stuen, og det ser bare helt fantastisk ud..

Nå må hellere slutte, se om jeg kan ramme sengen inden midnat.. sov godt derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Borebiller mm er publiceret 19/04-2021 22:42 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.