Griner stadig

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 6 dage siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hej dagbog, - Jesteren i mig griner, - hell its a funny one. Ham som flere gange har bedt mig om IT hjælp om aftenen, når jeg har fri fra arbejde...han sagde, at han så kunne hjælpe med at skrive en lejligheds sang, hvis der var et eller andet engang...lol :) he does not know WHO I AM. Se, han er Mr suppe steg og is, vis sange er som maskinlavet brun sovs. Jeg var lige ved at slippe Jester løs på hans facebook post..Han havde travlt med, at man ikke måtte sige N ordet mere, og at det var forfærdelig ..så han mindede alle andre om, hvor det ord var blevet brugt i fortiden. Jeg var lige ved at lave en, - Ja, og hvor er det forfærdelig, at man ikke må smide en levende kat ind i en tønde mere.. eller sige at folk har MBD mere..Men jeg er ikke sikker på, at han ville kunne åbne den lille pakke, og se dens virkelige indhold.

You got lots of...special people :) mjaaaahaaaa...som venner...ok, ikke på den måde..selv en Amerikansk Trump støtte...Sidder bare og venter på, at han rammer en af de områder...jeg har været lidt i gang..Den perfekte post,

Igen, - Jeg har brug for at sige det her igen og igen..Jeg føler ikke jeg ved noget om IT i øvrigt..selv om folk tror jeg gør..I am just able to figure things out, like puzzle pieces connecting.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Griner stadig er publiceret 15/05-2021 09:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.