Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
No name girl
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Det er mandag, - Det er den ugedag, hvor alt dårligt sker. Familie medlem røg på hospitalet til hurtig operation, - Han overlever med sikkerhed, men han skulle ha en pludselig øje operation. ikke noget han tog i stiv arm..Han er ikke som mig..Jeg har et andet gear. Jeg ville analysere situationen, og straks finde en logisk metode at håndtere alt på, som ikke er hæmmet af mine følelser. Det betyder ikke at jeg ikke har følelser, men som jeg ser det..er følelser både gode og dårlige, - dårlige fordi de ikke altid får en til at handle korrekt..hvis man ikke har kontrol med dem, kan man være i deres magt.

skal i VR i aften..må se om det nye map er kommet til et DogD spil der..Sidder bare med "Eninem" på repeat, - No love.

Jeg havde et par nye lærere der kom op, og de søde favoritter kom også..de sagde nogle søde ting om mig, - jeg var dog underlagt mine følelser på det tidspunkt, -.træt, deprimeret over den dårlige mandag..med de dårlige nyheder. Så min stemme var lidt død, - jeg smilte, men jeg er bange for, at det var ret tydeligt, at jeg ikke var glad. Professionel, - Det er klart, når nogen betyder noget for mig..så har jeg altid de der minutter..måske mere, inden jeg får kontrol med det hele. Det er tit den phase som ingen ser..Jeg har lavet en video, hvor hvis man kigger efter, kan man se, at jeg ikke er i top form..hvor man kan se, at jeg er ked af det..men som sagt..så er jeg i gang med hurtigt at få kontrollen tilbage.

Følelser gør ikke tingene bedre..heh, jeg kan også blive ramt af et eller andet sørgeligt i en film.. Men det er ikke langstid ting..men hurtige påvirkninger..der ikke betyder noget..Det er der hvor det betyder noget, man skal passe på...ikke at lade sine følelser får kontrol.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag er publiceret 28/06-2021 20:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.