3 måneder, 26 dage siden

endnu en dag

Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
5 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
7 måneder, 7 dage siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvor blev mit af?
roed
8 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
4 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 måneder, 17 dage siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
1 år, 9 måneder siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Halløj kære dagbog.

Så kører vi igen på de få timers søvn. I morgen må jeg altså komme tidligere i seng!

Trods de få timer og den lidt sene "kommen op af sengen" har det været en okay morgen indtil videre. Selvom jeg var milevis bagefter nåede jeg både at få et hurtigt bad, tage en lille mad med og aflevere min datter i vuggestue. Og så med det offentlige bagefter. Jeg når sku på jobbet til tiden.

I går glemte jeg min taske i bussen. der var arbejdscomputer og hele lortet i. Det er første gang jeg har glemt min taske i de offentlige transportmidler. Hold kæft jeg havde det skidt. Sorry jeg bander lidt, men i den taske lå der vigtige ting penge aldrig kunne have erstattet. Så da buschaufføren i en anden bus ringede rundt og dermed fandt ud af hvor den var, var jeg overdådig taknemmelig

I dag tegner til at blive en god dag. nu må vi se. man har vel lov at håbe.

lige en bemærkning her til slut. det er sku dejligt bare at skrive løs.. faktisk er det næsten befriende. Jeg kommer nogen gange til at tænke på at andre kan læse dette. men på en eller anden måde er det at berette fuldstændig ufiltreret om tingene en måde at gøre dem ekstra virkelige på... og er der noget jeg søger her i tilværelsen.. så er det at føle mig mere i live. Men ja.. dette er vel skrivet om et helt almindeligt liv i dagens gode Danmark og selvfølgelig et meget specielt liv jo længere i detaljen man kommer. Sådan er det jo for alle.

Jeg tænkte engang ved mig selv. Jeg kan sku da forudse alt!! den måde vi lever på er da mega kedeligt.. put de store overskrifter på 4 former for livstile og du har næsten alle regler for hvordan livet vil udspille sig.

Efterfølgende er jeg nået til den erkendelse at det handler om detaljegrad.. og detaljegraden forsvinder når man har travlt, er stresset eller på anden måde udfordret på basale behov. hvis man øver sig i at gå lidt op i detaljerne kommer livets diversitet og kompleksitet tilbage. Jeg mener.. helt ærligt. hvem havde forestillet sig at man kunne indramme et helt liv med 4 * 4 overskrifter.. Hold kæft en idiot! HAHA. En universitets idiot.. jeps! I teoretisk dvale og i euforisk stolthed kommer man tit i de kredse..

Nu skal jeg af bussen.

god dag

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget endnu en dag er publiceret 29/06-2021 08:51 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.