Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 1 måned siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
7 år siden
Smiler
Bjørn Langki...
2 måneder, 24 dage siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
2 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
3 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Så gik den ikke længere. Citronen alias vores Citroen C5 dumpede stort i syn. Men med 20 år og 270.000 km. på bagen, så har den nu gjort det meget godt. Kaldenavnet Citronen fik den i starten, da vi havde problemer med dens hydraulik. Da der var styr på det, har der ikke været nævneværdige problemer. Den skulle ellers have været skiftet ud tidligere, men så kom nedlukningen . Jeg havde leaset taxaen i første omgang for 2 år. Valgte så at forlænge perioden 2 år mere, grundet at vi ville tage den ind privat og derved skulle betale mindre i afgift. MEN så kom Corona! Heldigvis havde jeg ikke nået at bestille ny bil, for så var vi spændt endnu hårde for økonomisk, end vi har været. Vi har som så mange andre tabt rigtig mange penge. D 4/7 køre vi Citroën til skrot og modtager 2200.- for den. Vi købte i går en gammel Obel Astra til 7000 kr. der skal synes til februar. Har meget svært ved at forestille mig at få ret meget ud af den ved salg, så den bliver den også skrottet. Dvs. 7000 kr. minus 2 gange skrot. Ender vi på at have den Obel til 2600 kr. inden vi tager Mercedes en ind privat. Det er ikke et dårligt bytte.
Jeg har mistet gnisten for salg ved Floh i Varde. Under nedlukningen har jeg solgt på nettet. Stort set til hele Danmark, men også en dukke til Belgien. Det giver ren fortjeneste idet at jeg ikke skal betale for leje af reoler, samt gulvplads. Oveni skal de have 15% af salg. Gulvpladsen bliver sløjfet i dag, men giver reolerne 4 uger mere. Tyskerne der bla kommer fra Vejers og Blåvand elsker genbrug, så dem stadser jeg lidt på.
Sidste gang vi var nede ved den mellemste, spurte han om jeg ville kaldes bedste. HOLD DA OP... Jeg tudede hele vejen hjem af glæde. Havde aldrig troet at komme i nærheden af den titel. Både ham og kæresten, samt den ældste og samme-har købt hus til overdragelse snart.
Røgten af min ryg viste en skæv rygsøjle, slid af 2 diskos, samt lidt gigt. Så er der ikke noget at sige til at der kan gå en rum tid før jeg er fit for fight efter et hold i ryggen.
Må hellere komme ud og vaske op inden vi får den nye opvaskemaskine i eftermiddag. I tidernes morgen havde Claus og jeg den ordning at, han svinede køkkenet til og jeg tog opvasken. Da jeg begyndte at arbejde om aften og natten - ja så købte jeg en opvaskemaskine. Det er jeg blevet drillet meget med...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dumpet er publiceret 29/06-2021 11:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.