Igen og igen

15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hej dagbog, den daglige..morgen mantra med, "tænk positiv" og "det er en god dag" m.m kom som altid igen. Sidst fik jeg hende til at tænke på noget negativt fra hendes hjemland, ved at indgå i den snak hun gik igang med, omkring hvor godt jeg burde ha det.. idag, bar hun en ansigts maske..så det var åbenlyst, at få hende til at tænke på det frygtelige ved sygdoms situationen. Du burde se hende, hun gik fra at gå med en "yes" attitude, der forsøger at på føre mig denne..til et lys der ligesom slukket., hendes krops holding ændrede sig.. jeg ved hvad du tænker..bedst som hun står der i mørket, gør jeg hende opmærksom på hendes negative tanker, hvilket nærmest er som at knipse, ..kan jeg se hendes smil og kropssprog vende tilbage til den glæde der var før.,stop med at forsøge at påføre mig din positivitet..jeg ser ikke verden sådan..er ca mine næste ord..hendes er tilbage til at være.."men vi skal være positive" det er hver dag. Ja, jeg kunne godt bruge dette oftere..men det gør jeg ikke, da folk generelt ikke forsøger at påføre mig deres tanker.

Hun forstår ikke, at jeg ikke er til at bide skeer med på det mentale plan. You cant beat me.. skulle andre forsøge, ville jeg også finde deres smerte, deres sorte tanker., ren selvforsvar.

Jeg så det engang i house md. Det var inspirerende.

Så sagde hun, at det bare var fordi jeg ikke har en kæreste, at jeg tænker negativ..så jeg svarede, en kæreste..hvorfor skulle jeg vælge at gøre mit liv endnu mere vanskelig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Igen og igen er publiceret 12/11-2021 23:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.