Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år, 4 dage siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
7 år siden
Hej dagbog,- så har jeg fået min tid, til at få fjernet nyre stenen. Jeg så den imens jeg var på vej til arbejde, der er nogle uger til.

Fik også lige svaret på den debat tråd jeg var gået i gang med, - de tråde er tit svære at finde. Det var en der brugte anekdotisk evidens. Hvor jeg kunne pege på en videnskabelig undersøgelse, vis resultat også bliver brugt af regionsyddanmark. Resultatet var det med, at folk der er vaccineret faktisk har en mindre risiko for at smitte videre.. i følge siden 6-9 gange mindre risiko, men den er der stadig..så man skal selvfølgelig ikke tro, at man er sikker. Sjovt, den anden pedel er ligeglad med folk, han er kun vaccineret for sin egen skyld. Der er intet samfunds ansvarlighed over ham.

Der var et fjols i bussen hjem i dag også.. en der snakkede i telefon, og fik sagt at han ikke var vaccineret og led af angst.. Men her er det værste, at han mente at han var immun. Fordi andre omkring, der holder sig fra ham..blev syge..og her kommer den næste logiske fejl folk bør lære, - årsags fejl. Han sagde, at det var hans teori, at han var immun.. igen suk..for det er ikke en teori, når man hiver noget ud af numsen.. f.eks en mand bliver myrdet, du ser en anden forlade det sted..og i dit hoved, må denne mand ha myrdet den anden..problemet er det du ikke ser..at der er en 3. mand der har gemt sig i skabet.

I hans tilfælde, kan kan det ligeså godt være held, - eller det at han har isoleret sig selv, pga sin angst meget mere end andre. Der fordi de er sociale mennesker, prøver at indgå langt mere i fællesskabet, hvilket kræver vaccination. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed hvad, - men jeg er sikker på, at der er langt mere nede på jorden forklaringer end.."jeg må være immun, fordi andre bliver smittet og ikke mig" - Jeg har heller ikke været smittet :) og ja, det er fordi jeg er selvisoleret :) jeg erkender det.. det er ikke angst, men jeg får mit sociale på andre måder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ny tid er publiceret 14/01-2022 15:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.