9 måneder, 24 dage siden

jeg er verden og verden er mig

ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
2 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
12 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
5 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
8 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
10 år siden
sulten
Sunstar31
8 år siden
Kære dagbog,

jeg er lidt på vej ud af døren, og ja, hvorfor ikke dele en tanke, den 9'ende dagbog herinde. Måske den sidste. Måske.

Ideen med at "være vand. Vær vand min ven", som trænet i Qi Gong, handler om at vand aldrig er decideret stille, men altid i flow. Selv stille, sovende og drømmende. Altid. Altid omsorgsfuld livsgivende bevægelse. Slå det op.

Bak, slå. Slå, bak.

Ideen med hiphop, ala den æld-æld-ÆLDgamle tradition fra Afrika, griot, er at tænke, føle og tale i et 8-tal. Hvorfor? Fordi hjertet slår 1, 2. 1, 2. Get it?

Jeg så lige her tidligere i dag at en dansk kunstner, Tina Maria Elena, der primært maler erotisk kunst i akvarel og deler den gratis på Instagram, forleden, igår vistnok, sagde Glædelig Valentinesdag.

Seriøst?

Kærlighed er tidsløst. Valentinesdag er antitese til kærlighed. Opfundet af materialisme. Ja, en undskyldning for at give omsorg, men..

Don't fall in love. Be love.

Jeg tænker, ergo er jeg til. Jeg føler, ergo tilbliver jeg.

Vær kærlighed. Vær kærlig. Opmærksom. Bevidst. Indvendig som udvendig. Holistisk. Vær vand. Vær vand min ven. Vær livet. Vær tidsløs. Nu'et er ikke nutid, nuet er uden for ti og har INTET med tid at gøre.

Kære dagbog, jeg må snart af sted, til en støttegruppe for seksuelt misbrugte mænd. Mænd der i barndommen blev udsat for omsorgssvigt. En dag kan vi måske kalde det tortur, eller omsorgssvigt med fuld forståelse for hvad det indebærer, ekkoet af en druknende bølge der hver dag overmander. Hver dag. Men... Vær vand. Lad den komme. Vand kan flyde, eller det kan brage. Vær vand min ven. Glem tiden et øjeblik, uden at vide at du gør det, for ved du det, her kl. 1407 tirsdag d. 15/2 2022, altså sådan ca. ik, ved du at du er i nuet, er du det ikke. Alt sprog er fortid, kære dagbog, alle tanker og følelser er fortid, for i registreringen går det tabt.

Observer uden observatør. Vurder ikke. Vær vand, i bevægelse. Ved at befinde dig i centrum af begivenhederne, uden at definerer eller forsøge at kontrollere dem, indvendig som udvendigt, observatør som det observerede, flyder alle strømme til dig. Fordi du ikke er dig, midlertidigt. Lad være med at idoliserer din elskede, for du fryser vedkommende til sten.

Ser du en blomst så lad være med at samle den op. For samler ud den op stopper den med at være det du blev tiltrukket af. Kærlighed handler ikke om besiddelse. Kærlighed handler om at påskønne. - Osho

Og ja, jeg er monogamist. Selvfølgelig! Vi er alle forskellige, men... at finde en enkelt person man vil dø for, en enkelt blomst man vil tilbede, passe på og påskønne, uden frygt for ukrudt eller flere blomster, kan man måske være lykkelig, en stund. Måske et træ i stedet, men træer falder let i storm. Uanset hvad eller hvem man tilbeder, bør det først ske når begge er fyldt 23 år, med hjernen først dér fuldt udviklet og klar til observation fra et stabilt centrum. "Det er ikke et sundhedstegn at være godt tilpasset et dybt sygt samfund." - Jiddu Krishnamurti

Hip = intelligent/medfølende
Hop = bevægelse/flow

Ala Qi Gong. Og tantra.

Freestyle, fri for stil, lærende = afkorrumpering, ny læring, den evige students mester(inde)

tror jeg, her kl. 1415

Jeg skal afsted snart, men sikke en dag allerede!

Akvarelmaleri malet af mig selv, på et værested for overlevere.

i!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jeg er verden og verden er mig er publiceret 15/02-2022 14:19 af Ansu Orheim (Ansu).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.