1 år, 10 måneder siden

2 dage

Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har 2 dage til at få mine følelser under kontrol. Det er nærmest en umulig opgave, for bare tanken om det, får mig til at miste kontrollen. Det virker uvirkelig, og mit hoved har allerede set forskellige fremtider. Hvis A og Hvis B, - så ved jeg udfaldet, alle veje jeg ser ændre på status quo. Jeg husker stadig, at give min mor et kram hver gang jeg ser hende og tager afsted. Jeg har lyst til at fortælle hende, at hun skal vide at jeg altid vil tænke på hende.

jeg fik snakket med hende igen i dag, - og sagt noget af det, jeg har brug for at sige. Hun sagde, at jeg er 45.. og jeg kan klare mig.. Jeg sagde til hende, at jeg er ligeglad med hvor gammel jeg er, - du er min mor, og jeg vil altid tænke på dig. Hun kom ind på, at hun godt vidste at jeg ikke mente at jeg var alene, men at det måske er anderledes for mig end for hende.. hun havde en familie da hendes mor døde, hvor jeg er alene.

Jeg sagde det til hende, som jeg har sagt de sidste par dage, - hvis hun får brug for min hjælp, så er jeg der. Jeg købte en sidste øl til dem, som jeg tager med til dem i morgen, en alkohol fri øl.. de ikke har prøvet før.. de drikker kun alkohol fri øl. Jeg finder engang imellem en ny slags af disse øl, køber en og tager den med til dem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 dage er publiceret 14/05-2022 08:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.