1 år, 10 måneder siden

K ordet

Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Hej dagbog, så fik jeg at vide hvad det var for en type, min mor har fået. De første læger tog fejl, det er i stedet i bughulen. Min mor sagde, at lægen gav indtryk af, at det kunne helbredes.

Min nye bank har forsøgt at ringe. Jeg ved ikke hvad de vil.

Så har jeg hjulpet med eksamen idag. Damn, bare det var mig der havde fået det emne at skrive om. De kan vælge at skrive om, hvornår de har brugt deres tro, og skrive om hvorfor mennesker generelt har brug for tro i deres liv.

Det sidste vil jeg sige, at det har mennesker ikke. Dermed ikke sagt, at folk ikke hårdnakket vil påstå at de har brug for det. Jeg vil helst tro på så få ting som muligt, og VIDE så meget jeg kan. Det eneste jeg tror på, er at det jeg ser er virkeligt, og at jeg ikke lever i et computer genereret program.. skulle jeg få beviser for noget andet, vil jeg selvfølgelig overveje den tro.

Det er dog ikke en tro, ikke at tro på noget over naturligt. Ligesom det ikke er en sport, ikke at gå til fodbold..eller afholdenhed ikke er en sex position.

Et eksempel kan være.. jeg tror ikke, at min mor bliver helbredt. Jeg tror heller ikke, at min mor ikke bliver helbredt. Jeg håber min mor bliver helbredt.. men jeg har ingen tro.. og ingen beviser på nogle af begge påstande.. så jeg ved ikke.

Tro er at bekende sig til et svar, uden at vide noget som helst..så derfor kan det være forkert.. har du viden, bruger man ikke længere tro.

Jeg så en video, som nogle amerikanere havde lavet, - hvor de var ude for at lave nogle "gotcha" spørgsmål, til nogle de kaldte for satanister, - det er alle dem, de ikke lige ser som kristne/ troende. De kunne ikke svare på de spørgsmål, og ændrede så holdning til, også at være imod abort. Soooe, this is where I come in. Så jeg kommenterede på videoen, hvor der var folk der skrev at de var blevet kristne osv, og mente det var gode argumenter.. du ved, de har også video'er de laver, som de kan bruge til at stille til ikke kristne, der ikke er vandt til at diskutere eller tænke logisk.. de ved godt, de ikke skal stille den slags spørgsmål til folk som mig.. jeg er jo ikke et let offer :) så jeg rev deres argumentation fra hinanden, brugte den imod dem.. og endte min kommentar med, at de i øvrigt godt måtte komme med en god grund til at tro, at der overhovedet findes en gud..for jeg har endnu ALDRIG hørt en GOD grund. Det tætteste nogen er kommet på en god grund er "det ved jeg ikke, så det må være en gud" argument fra uvidenhed. Hvilket ikke er en god grund.

Jeg blev spurgt om fra en jeg arbejder sammen med, hvorfor jeg ikke laver den bog med alle de dårlige grunde religiøse komme med, og hvordan man kan smadre disse grunde. Jeg sagde det som det var ærligt.. Jeg er startet, og har lavet det første kapitel.. men jeg er simpelthen for doven til at fortsætte.. Der er et spil der venter, når jeg kommer hjem. Jeg ville kunne skrive en bog, så mange dårlige grunde har jeg hørt..også mange svar på disse har jeg i min hukommelse..

Engang kunne jeg huske alle queen sange uden ad! - jeg lyttede til dem hver dag, i over 10 år.. kun queen! så jeg kunne til sidst alle sange.. nu har jeg lyttet til de religiøses dårlige argumenter, og andres svar på disse i snart 20 år.. flere gange i ugen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget K ordet er publiceret 17/05-2022 12:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.