1 år, 10 måneder siden

uden hår

En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Hej dagbog, - Jeg var hjemme ved dem med pølserne til i aften. Jeg kunne se, at min mor havde fået paryk. Jeg lagde ikke mærke til det med det samme, først da jeg rigtig kiggede på hende, kunne jeg se at frisuren var ændret. Det viser sig, at min mor kunne hive det af i totter, så hun havde fået min far til at barbere hende skaldet, også var de taget afsted efter den paryk de havde fået tid til at købe. hårfarven er ret ens, men frisuren er lidt anderledes. Mor var ikke glad for den, fordi frisuren var anderledes mente hun, at den var for tyk i toppen. Efter hun havde snakket dårligt om den et par gange, sagde hun, at hun havde regnet med at jeg ville sige noget negativt om den. Tydelig projektion, når man selv er utilfreds med noget, regner man engang imellem med, at andre også vil være det eller kan se det man selv ser.

Jester! lyn hurtigt kaldte en tanke på mig fra i går. Jeg kiggede på det billede jeg havde taget af hende fra dagen før, og kunne se, at der var meget lidt forskel på hendes rigtige hår, og den paryk hun nu har på. Så jeg tog et billede af hende, med paryk på.. og viste hende begge billeder, - det i går var der skygge på, lys gør en del ved billeder virker , - anyway, ved at vise hende begge billeder, så hun selv, at der ikke var den store forskel.. som hendes tanker havde fået frem manet. Det hjalp lidt tror jeg.. Jeg gav hende et par kram selvfølgelig.

Hey, why do you think i took that photo yesterday? 4d chess!

Vi griller senere i aften, - jeg ville ønske, at jeg kunne få min bror og hans kone med, det ville gøre det til en hyggelig aften, og give dem lidt mere. Desværre fik jeg at vide, af de gamle.. at de vist var taget på ferie. Life are the moments that you take and those that pass us by, - those we take together we will remember longer.

Jeg forsøgte, ok.

19:13 er tilbage fra grill. Heh, så siger min mor det samme som jeg sagde for flere uger siden. Hun kan dog ikke huske, at jeg har sagt det også.. Det hun sagde var, hvorfor er det, at mænd kan være skaldede men kvinder ikke kan? -

Spørgsmålet er, om jeg skal sende et billede af mor til min bror.. Det vil med garanti få ham til at tage hjem til dem, for lige selv at se, inden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget uden hår er publiceret 05/07-2022 15:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.