1 år, 9 måneder siden

Efter 2. gang

Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej dagbog, min mor siger, at hun fik at vide at hendes tal var gode, at hendes krop havde klaret kemoen godt. Så hun fik endnu et 100% skud af det. Hun var træt i dag, men jeg fik krammet hende et par gange. Jeg ved, at gode nyheder altid bliver efterfulgt af dårlige, så selvom kraft tallene var gået meget ned, så er det nok ikke noget der vare ved.

Jeg kan kun sætte min lid til lægerne, der har brugt årevis på at lære at bekæmpe sygdommen. Jeg tror de fleste mennesker håber det bedste for dem de holder af. Jeg tror ikke på mirakler, jeg tror på, at vi mennesker er blevet dygtigere og dygtigere igennem tiden. Jeg hørte en joke i et program, - og tænkte over hvor dum den er. Den var nogenlunde sådan her.. "david beder om at vinde i lotto, men gang på gang, intet! Til sidst bliver han vred, og spørger hvorfor hans gud aldrig hjælper ham.. hvortil guden siger, jamen david, kan du i det mindste ikke møde mig på halvejen, og købe lotto kuponen!

Det dumme er, at hvis man køber lotto kuponen så forsvinder miraklet. Så står man blot i et situation, hvor man kan tilskrive ens fantasiven noget, som i virkeligheden skete pga andre omstændigheder. Joken kom i " somebody feed phil" sæson 5. Jeg så et afsnit af det på netflix.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efter 2. gang er publiceret 09/07-2022 21:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.