2 måneder, 10 dage siden

De kære små og endnu en kvinde...

Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
8 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
6 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
8 år siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim ...
4 måneder, 2 dage siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
6 år siden
Fortiden er hård.
storm89
3 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
5 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg var på vej med en computer, da jeg var ved at gå forbi en gruppe små børn, pludselig pander det ene barn det andet barn en på hovedet, også sparker den anden tilbage. Suk, - Der var ikke andre til at skille dem ad, så jeg greb ind. Det er ikke derfor jeg er der, - jeg er ikke pædagog. Jeg fik dem skilt, og heldigvis stod jeg ved siden af en dør.. næsten.. så jeg fik åbnet den, og bedt om at få en til at komme og snakke med dem.. tænkte, at det ville være bedst, hvis det var en klasselære der kunne se på det, - børnene er vandt til dem, og det er dem der skal snakke med forældrene.

Jeg er ikke ham, der er vild med børn.. Jeg ved godt det kan være svært at forstå, i sær for kvinder. Folk tillægger mig alt muligt, - bare fordi jeg hjælper dem med deres IT. Det ene har bare intet med det andet at gøre, -

de ældre fra 8-9 kalder mig stadig Kengames, - jeg hører det daglig, - bare fordi det er mit kanal navn. Flere laver high five engang imellem.. men, - som sagt, - jeg er faktisk ikke vild med børn.

Jeg fik snuppet computeren der ikke virkede, og fik den lavet inden de kom tilbage i klassen.. også fik jeg skiftet batteri, på en CB som en pige fra 5. kom med. Så var der et par andre ting også..

så var der en debat på FB, - kom forbi.. En kvinde skrev, at flere og flere valgte mænd fra.. sikkert først efter de har BRUGT DEM, til at få deres børn. Stod den til mig, så cuttede alle mænd den før det.. Hvilket er det, mænd har gjort forkort længe.. ved ikke at være selektiv nok med hvem man er sammen med.
så jeg sagde at den gik begge veje.. for vi er også flere og flere mænd, der vælger kvinder fra. Det bliver så altid forvekslet med alt muligt andet, - hvilket det ikke gør, når kvinder gør det.. for kvinder er historien at de er modige og selvstændige, - ved mænd står den på udskamnings ord nøje valgt så som "incel" :) fordi der er en.. "det er bare fordi mænd ikke kan få sex" - for, det kunne ikke falde dem ind, at der kunne være mænd der valgte dem fra... så må det være for at "beskytte sig selv".. at forstå, at kvinder kan være bundrådne, - det ville jo kræve, at man pludselig ændre på sin narretive historie om, at kvinder kun er ofre... Jeg kan godt sige, at der findes mænd der er dårlige.. og kan kvinder ikke det, - så faldet ligestillingen med det samme.

Men "hey jeg prøver ikke bare at beskytte mig selv" ;) lol, - nej.. gad i øvrigt vide, hvordan man beskytter sig selv, ved at ha andre holdninger end dem flertallet tror på..?

jeg er ikke deres ven, og jeg ønsker ikke at ha noget med dem at gøre! :) jeg husker stadig hende der sagde, at det bare var fordi vi ville bestemme og ha dem tilbage i køkkenet, - NEJ :) når vi ikke vil ha noget med jer at gøre, kan i jo gøre hvad i vil :) men det at komme igennem med den, virkede umulig...

18.39, - hun svarede :) hun lavede en, "jamen det er incels" - mænd vælger ikke kvinder fra, det er kun kvinder der vælger mænd fra.. heh, - Så jeg brugte det jeg havde forberedt :) du ved, - jeg er skakspiller i debatter..og hun tog det træk, som jeg ønskede hun skulle tage.. hvilket gjorde det nemt at komme med min pointe.. at hun ikke havde hørt om os MGTOW mænd.. Når kvinder vælger mænd fra, er de altid bare modige og selvstændige, - men for mænd bruges der udskamningsord, som incel.. fordi det ikke kan komme over deres SMÅ hjerner.. og ja, nu blev jeg sur..at der kan være mænd der er ligeglade med kvinder. - åh ja, og hvis vi ikke er Incel, så kan vi altid få at vide at vi er bøsser:) og jeg har ikke noget imod dem der er det, - men det er bare ikke anerkendende, at få nogen af delene at vide.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De kære små og endnu en kvinde... er publiceret 28/09-2022 15:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.