1 år, 6 måneder siden

også hende

Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik at vide, at min mor vil komme hjem i dag. Det ved jeg ikke om det er en god ide. Hun kan sikkert bedre sove hjemme, Jeg vil være gladest hvis hun var under opsyn...bare lige en dag eller to mere. Imens var jeg ved at kommentere på FB, - en kvinde på 73, stod til at mene at mændene skulle oppe sig.. for hun fik mest kun tilbud om sex. så måtte jeg gå lidt imod den strøm jeg så der, - for så skrev jeg, at ud fra overskriften alene, kunne det være at det i stedet var hende der skulle oppe sig! - Jeg har det sådan, at hvis man har en vare man gerne vil sælge, som andre skal købe..så er man nød til selv at gøre noget. Det nytter f.eks ikke bare at skive, hvad man søger efter og ikke søger efter..For hvorfor skulle en købe dig pga det? hvad har vedkommende at tilbyde? de dage hvor hun kunne lade som om at hun var en prinsesse er for længst ovre. Jeg ved det kan være svært at forstå, for folk der tror de har en værdi pga deres køn..Men alle (mænd som kvinder) bør gå ud fra, at de ingen værdi har når det gælder andre mennesker. Værdien skal først skabes! så derfor bør alle stille sig selv spørgsmålet, - Hvorfor skulle nogen vælge mig? hvad har jeg at tilbyde? og kan man ikke svare seriøst på det spørgsmål,.. så drop det!

jeg sagde det til min hjælper, - hun spurgte pludselig også, hvorfor jeg har en profil på det dating sted.. når jeg ikke søger noget. Jeg sagde det som det var.. Der er hoved saglig 2 årsager, - For at give dem fingeren..(sådan her) også for at ha et sted at gå hen, når jeg skal se, at jeg stadig har ret. Hvad sjovt er der ved at ha ret, når hvis man ikke samtidig kan give folk fingeren med det?!

Så kunne jeg se, en post fra ateistisk selskab. - Den måtte jeg også kommentere på. De mener, at man ikke skal stemme på folk der har en religion.. men jeg er sådan set ligeglad med, hvad legetøj de har, når de er hjemme..bare de ikke bruger det hos mig, eller vil ha mig til også at bruge det. Problemet er, som jeg forsøgte at gøre opmærksom på,.. subtilt, måske for subtilt. er at de selv er begyndt at lege med køns spørgsmålet.. Og det gider jeg heller ikke lege med.. eller tvinges til at lege med. Jeg er der for at debattere, fordi ateismen i sin grundform er bygget på logik og viden.. alle de fineste ting. - pludselig introducere man skimmelsvamp til fundamentet.. det kan jeg ikke ha.. og i modsætning til religiøse, så siger jeg ikke bare .. "det er ikke min afdeling" .. Vi er som katte, - vi er ikke enige med hinanden, i andet end at religiøse ikke har løftet deres bevisbyrde.

siger man ikke noget, samtykker man..

var lige hjemme ved mine forældre.. så jeg fik givet min mor et kram.

så var der dæleme en religiøs der påstod at man ikke kunne måle på kærlighed :) og den brugte han så til at sige, at man jo heller ikke kunne måle på en gud..men vi ved at kærlighed findes, så en gud kan dermed også... :) og han ville være sluppet afsted med den.. Men så kom Jester forbi.. satte "voices" over.. for man kan godt måle på kærlighed...og jeg linkede noget om det.. for at se, om jeg kunne få ham til at droppe det dårlige argument..men jeg tvivler..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget også hende er publiceret 04/10-2022 15:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.