1 år, 5 måneder siden

nyheder, med protein

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej dagbog, jeg var selvfølgelig hjemme hos mine forældre for at tjekke op på min mor. Hendes kraft tal var gået lidt ned igen, til 14.. hvor alt over 30-35 er dårligt. Hun var lidt ude af den sidste gang, da hun var steget til 28 eller sådan noget sidst.. men sidst havde hun ikke fået kemo, - sidst havde de opereret, og fjernet det meste af kraften. Med få gryn tilbage, der sidder på tarmen. Idag havde de udskudt kemoen, for de mente at hendes protein tal var for lav, så hun skulle øge hendes protein tal. Så får hun først kemo næste fredag i stedet. -

Så jeg var lige ovre i lidl for at se, hvad de havde af protein produkter.. jeg fandt nogle ting. Jeg gennemsøgte hele lidl... fik købt en protein bar, 3 små bægere med et højt protein indhold, og en til at drikke med protein. Min mor tager selv i en anden butik imorgen og kigger der..

En for alle og alle for en! Vi skal nok få hævet hendes protein niveau med alt muligt, inden fredag.. også med regulær mad, der indeholder flere proteiner. Hun har set mange, der ser langt mere medtaget ud end hende, siger hun.. hun virker frisk nok til trods..

Jeg gav hende selvfølge et kram, der gør jeg hver dag jeg ser hende..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nyheder, med protein er publiceret 18/11-2022 20:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.