Onsdag og søndag

Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
13 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, onsdag kommer min nye vaskemaskine. Jeg har faktisk tænke over det i årevis, hvad jeg skulle gøre mht min vaskemaskine, når den ikke ville mere..og min far ikke var der mere. Når jeg så sætter mig ned, og kigger på hvad mulighederne er, så kunne jeg købe en.. få den bragt, båret op, installeret og få dem til at tage den gamle med. Engang imellem tænker man over ting, man skubber i en problem kasse, der i virkeligheden er til at løse.

Søndag, har jeg købt en rittersport til min mor, og en stollen til min far. Jeg giver dem advents gaver, og har gjort det i flere år. Det er som sagt min måde, at værtsætte dem på.. nu da de er blevet gamle.

Mor har spist og drukket det meste af det jeg kom med, af protein mad og drikke. Onsdag er blodprøve dag, og hendes protein tal skal helst være forbedret. Hendes kraft tal var jo gået ned igen til 14 eller 17. Efter at være kommet op på 28 efter operationen. Det var der det lykkes mig, at overbevise hende om, at det skyldtes operationen, at den var gået op.. hvilket beroligede lidt, især da lægerne sagde det samme efterfølgende. Nu er den som sagt nede på 14 igen.. det er godt..op til 30 er okey, over så er det slemt.

Jeg hørte en mand snakke om, at hvis mænd skulle tage magten fra kvinder i en dating situation, så start med at sige at ja, det kan godt være at hun ser køn ud, men hvad mere har hun at byde på.

Jeg er nysgerrig, der har været en del besøg på min profil, efter jeg skrev min forside besked. Omkring hende der var utilfreds med, at en mand havde skrevet 5 forside beskeder. Jeg kan bare ikke se hvem det er,. Jeg er vandt til at kunne, men jeg sparer lige i øjeblikket..og du ved, det burde være lige meget.. men nysgerrighed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Onsdag og søndag er publiceret 21/11-2022 23:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.