1 år, 3 måneder siden

Ny Telefon

Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, - Så fik jeg købt mig en ny telefon. Den gamle var blevet super langsom, også var den begyndt at gå i stykker. Så var jeg lige ovre for at købe et cover til den, - det er noget af det mest vigtige man kan købe til en telefon. Ikke bare noget plastik rundt om, men et rigtigt fake læder etui. Det gør bare at den holder længere, da det beskytter bedre imod tab m.m.

Jeg fik også købt nogle honning kager til min mor, - hun sagde, at hun elskede dem hun havde købt.. så jeg købte 2 pakker mere til hende.. men glemte at tage dem med hjem til hende i dag.

Jeg gik lige i gang med at se andens show, SHHH. Sjovt, - han har et længere indslag om det at folk siger "goddag" - alt det han siger der, kunne være som ud af min mund.. hehe.. Måske skulle jeg bruge et par af hans næste gang.. Men stilen er den samme.

ligesom den han har med folk der siger velbekomme, - den har kunnet få mig til at krumme tær.. jeg har det så sådan, at folk ikke ved om det smager godt, eller om jeg bare spiser det fordi jeg er sulten. Velbekomme, ser jeg som noget en vært siger til sine gæster for at indikere at de godt må spise.. Men sådan et pædagogisk bon hoved, er ikke nogen vært.. manden har ikke lavet maden, og har ikke stået for noget som helst.. samtidig har jeg det sådan, at med alle de ord du kunne ha brugt til at forstyrre mig imens jeg spiser, så valgte du de mest tåbelige og floskel befængte af slagsen.. og tak for det, - jeg kunne ikke ha nydt min mad uden.. spade!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny Telefon er publiceret 29/12-2022 21:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.