11 måneder, 5 dage siden

Julen 2022.

Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Juletiden er en tid for mig, som ikke bliver målt i materielle goder i form af gaver. Julen for mig er en tid hvor jeg værner om min familie og gode venner. Jeg har i denne jul fokuseret meget på min familie og også at kunne være så lang tid ved min mor og min stedfar som muligt, da de bor på landet, hvor der er fred og ro. Fred fra storbyens larm og også til tider meget en meget stressende adfærd, hvor at stort set alle mennesker er i højt tempo hele tiden. Hvor der er overbefolket mange steder og hvor snakken og grinerier fylder meget i bybilledet.

Jeg nyder den ro, som landbrugslivet giver. At der altid er ting, som skal ordnes, men hvor der om aftenen er meget ro og hvor det mest støjende man kan møde er en traktor, som buldrer på landevejene. Jeg skal være hjemme hos min mor og min stedfar indtil den 1. januar hvor turen atter går tilbage til Aalborg, hvor jeg bor til dagligt. Aalborg er ikke Danmarks største by, men alligevel en omvæltning når man som jeg kommer ude fra landet af og først flyttede ind til Aalborg da jeg som 20-årig flyttede hjemmefra.

Jeg nyder også at min storesøster og min niece i år er hjemme i Danmark og som jeg også hare været sammen med meget siden jeg kom på besøg hos min mor og min stedfar den 22. december da jeg fik juleferie. Samt at være sammen med min fars del af familien juleaften og til en julefrokost. Nytåret kommer også til at blive en vellykket aften sammen med min far, hans kone og vennepar.

At koble fra og komme ned i tempo er godt for ens mentale helbred. I hvertfald for mit mentale helbred, da jeg har Asperger og en mild grad af Skizofreni.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julen 2022. er publiceret 28/12-2022 18:41 af Jacob1993.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.