1 år, 3 måneder siden

Fra gammelt til nyt

Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Så er alt den jule hurlumhej endelig overstået. Det som jeg har det lidt ambivalent med, er at nu er det jul og så skal vi være så søde, rare og hjælpsomme over for andre. Hvad med de andre 11 mdr.? Der konstateres (accepteres) det, at der er nogen der ikke har det godt, eller kan få hverdagen til at løbe rundt økonomisk. Specielt med de store prisstigninger der slår bunden ud af trængte familier. Jeg synes det er trist.
Da jeg juleaftensdag loggede på anlægget, blev jeg sendt til Varde for at køre en tur til Hadsund. Fed start. Nåede hjem og spise, samt danse om juletræet ved den ældste og familien, inden jeg smuttede på vagt i Ribe. Vi var 2 vagtvogne dernede. Fra kl. 20.30 og til kl. 01.00 havde jeg 2 ture, og min kollega 1. Kørte derefter hjem og holdt fyraften.
Nytårsaften var jeg som sædvandelig også på den. Blev sendt til Ribe for at køre en tur fra adr. og til et lokalt værtshus. Den havde som så mange andre værtshuse lukket omkring spisetid. Kunderne som var en tysk mand i først trediverne og hans bedsteforældre. Jeg har ikke noget imod tyskere. MEN... Det jeg oplever med tyskere, er at, de mere eller mindre forventer at vi alle kan tale tysk. Jeg er opvokset med tysk fjernsyn og kan sagtens forstå tysk, men har stort set aldrig brugt det i tale, så det bliver noget bla. bla tysk/engelsk. Jeg foreslog dem at køre hertil, da mulighederne er større her i byen. Som sagt, så gjort. De fleste spisesteder og værtshuse var også lukket (på nær dem som holdt lukket arrangement) her, men der var som lovet nogen. Den "unge" mand blev tydelig irriteret over hele byen på tidspunktet ikke var åben. Jeg skrev på Google translate oversat til tysk, at de kunne få noget at spise, eller gå ind og få en øl og nogle drinks inden det hele åbnede i løbet af et par timer. Så kunne det også bare være lige meget og jeg havde lovet og bla. bla. Jeg henviste det det som jeg havde skrevet, samt at der de kom fra, var det hele lukket. Hmm... Ja så kunne jeg bare køre dem tilbage til Ribe. På vejen holdt vi ind ved en tankstation. Den "unge" mand gik ind og kom rasende ud igen. Det var fandme for dårlig at han skulle stå i kø som nummer 6 og der kun var en på arbejde. Der var ikke en god stemning på hverken for eller bagsædet. Selv om jeg ikke taler så godt tysk, så forstod jeg til fulde hvad der blev sagt. Da vi var på ard. nægtede han at betale det fulde beløb, da han mente at jeg havde ført dem bag lyset. Jeg fik knap 200 kr. mindre end taxameteret stod på, og så ville han diskutere-hvilket jeg ikke ville og smid dem ud af bilen. Da jeg fortalte Claus om turen, spurte han hvorfor dælen jeg ikke havde ringet til politiet, men det orkede jeg simpelthen ikke. Resten af aftenen havde jeg kun søde og rare kunder. Jeg kørte hjem kl. 23.00 og sendte Claus på gaden for at han kunne overtage vores pålagte vagt vi havde fra 22.00-06-00. Til midnat sad Emma og jeg og delte en ostemad-hvilket var nok til at distrahere fra lyden af fyrværkeri.
Godt nytår

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra gammelt til nyt er publiceret 05/01-2023 18:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.