uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
4 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
9 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
Kære dagbog

Først og fremmest vil jeg lige starte med at sige TAK til jer der kommenterer på mine indlæg. Det er ikke altid jeg får skrevet tilbage, men det betyder virkelig meget, og jeg lærer noget af det I skriver. Så tusind tak for det!

I den sidste tid har jeg tænkt meget over hvad jeg gerne vil med mit liv - I hvilken retning jeg gerne vil bevæge mig.
Jeg har dog rigtig svært ved at blive klog på mig selv, hvilket selvfølgelig gør det hele lidt mere kompliceret.
Det er godt nok ikke let at træffe valg, når man ikke rigtig ved hvad man selv vil, og så er det let at det trygge og vante får lov til at få indpas.
Så ruller dagligdagen bare derudaf, uden at jeg er medbestemmende. Jeg er selvfølgelig medbestemmende, da jeg vælger at fortsætte som jeg hele tiden har gjort og ikke kaster mig hovedkuls ud i noget nyt og spændende.
Det irriterer mig lidt at det er så svært at bryde ud af den trygge hverdag, og turde at tage nogle anderledes og måske skræmmende valg. Valg som jeg ikke kender udfaldet eller slutningen på.
Det er jo ikke fordi man bare skal tage nye og anderledes valg bare fordi, men at de valg man tager bliver taget fordi det er noget man virkelig gerne vil.

Hvad synes I? Er jeg helt forkert på den? Burde jeg bare springe ud i noget nyt og udfordre livet lidt. Måske bliver jeg klogere og lærer noget. Måske bliver jeg såret. Måske var det ikke som jeg troede. Det kan være at det var bedre end jeg havde forestillet mig, eller måske værre. Måske kan jeg ikke gennemføre det jeg vælger at kaste mig ud i, men hvad så. Så har jeg vel lært noget af det uanset, selvom livet efter kan blive lidt mere kompliceret. Er det det værd?

Jeg synes også at det er svært at ignorere venner og familiens forventninger til mit liv og mine valg og så bare prøve at fokusere på at finde mig selv midt i livet. Det er virkelig et område jeg har brug for at ændre mig på. Glemme andre og mine forestillinger om hvad andre tænker om mig (som måske er helt forkerte) og så øve mig på at være mig selv på godt og ondt og arbejde på at lære mig selv at kende og lære at elske mig selv og acceptere den jeg er.

Spændende hvad 2023 vil byde på. Lige nu har jeg ingen forestilling og kan ikke helt overskue det, men pyt, det skal nok blive et fint år alligevel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredagstanker er publiceret 06/01-2023 18:32 af Eva340.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.