8 måneder, 16 dage siden

28 Dage senere, med Sandra Bullock og andre

Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
8 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 2 måneder siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære dagbog,

jeg burde virkelig ikke skrive...

jeg burde bare klappe i, og se og lytte.

Filmen "28 dage senere", med blandt andre Sandra Bullock, Dominic West, Viggo Mortensen og andre, Buscemi, er blevet set af mig flere gange. Jeg var engang glad for Sandra Bullock, men... jeg ved ikke hvorfor, men en eller anden film vendte mig lidt. Altså, kun lidt, mod andre. "28 dage senere" er virkelig, virkelig god, for mig.

Jeg burde bare se den, i stedet for igen at skrive her. Jeg trænger til den, tror jeg.

Fordi at jeg altid har tænkt at den handler om pisces, altså fisk i stjernetegn. Eller, ej, det gør den måske ikke - den handler om afhængighed, især af alkohol. Men også stoffer. Dog ikke ryger, som jeg lige husker den - det er mange år siden jeg så den sidst, men har set den flere gange, så..

Anyways, selvfølgelig tolker JEG den som handlende om fisk, da jeg dømmes til at være fisk i stjernetegn. Altså, i græsk/egyptisk/babylonsk/assyrisk/nubiansk/middelhavskulturer/persisk stjernetegn. Jeg har prøvet at undersøge stjernetegns oprindelse, men det er uden for min store interessesfære, af mange årsager. Jeg er krebs i ascendant, og har læst mit fulde horoskop - som jeg ik tror en dyt på.

Jeg er ildkanin i kinesisk/østasiatisk stjernetegn (igen, heller ik det har jeg undersøgt - jeg forsøger ikke at være en kulturbandit). Jeg ved ikke hvor jeg har den viden fra - ikke online, i hvert fald. Man skal passe på hvad man søger efter, alt er potentielt rigtigt og forkert. I videnskaben beviser man ikke tese, som sådan = man søger først at modbevise tese, altså antitese, og dernæst og derigennem syntese, altså bevis for tese. Igennem negation. Privatdetektiver bruger det samme = deducering. Som at skrælle en banan, for at nå ind til frugten. Det er næsten altid en god ide at skylde frugt med rent vand, hvor man aldrig kan vide om det i vandhanen er rent. Særligt i Århus (...). Det er også altid en god idé at flå plastik væk fra frugt, da det forgifter - tror jeg. Jeg har en 10. klasse, enkelte HF-fag og 15-16 år på kontanthjælp og ressourceforløb - altså megen tid alene, en velsignelse men så sandelig også en forbandelse. Edward Snowden's bog "I offentlighedens Tjeneste" er virkelig god, og meget inspirerende, ift. at være på offentlig forsørgelse.

Anyways, "28 dage senere"... ugh, nu er min mad garanteret blevet kold.

Den er god, i mine øjne, fordi den handler om flugt, altså om eskapisme (engelsk komplekst ord for flugt). Jeg tolker selv at både fisk og kaniner flygter meget - men på hver deres måde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 28 Dage senere, med Sandra Bullock og andre er publiceret 08/01-2023 23:53 af Ansu Orheim (Ansu).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.