2 måneder, 18 dage siden

28 Dage senere, med Sandra Bullock og andre

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
5 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
1 år, 6 måneder siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
8 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
6 måneder, 20 dage siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
8 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
10 år siden
den første dag år 2013
bondeven
10 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
Kære dagbog,

jeg burde virkelig ikke skrive...

jeg burde bare klappe i, og se og lytte.

Filmen "28 dage senere", med blandt andre Sandra Bullock, Dominic West, Viggo Mortensen og andre, Buscemi, er blevet set af mig flere gange. Jeg var engang glad for Sandra Bullock, men... jeg ved ikke hvorfor, men en eller anden film vendte mig lidt. Altså, kun lidt, mod andre. "28 dage senere" er virkelig, virkelig god, for mig.

Jeg burde bare se den, i stedet for igen at skrive her. Jeg trænger til den, tror jeg.

Fordi at jeg altid har tænkt at den handler om pisces, altså fisk i stjernetegn. Eller, ej, det gør den måske ikke - den handler om afhængighed, især af alkohol. Men også stoffer. Dog ikke ryger, som jeg lige husker den - det er mange år siden jeg så den sidst, men har set den flere gange, så..

Anyways, selvfølgelig tolker JEG den som handlende om fisk, da jeg dømmes til at være fisk i stjernetegn. Altså, i græsk/egyptisk/babylonsk/assyrisk/nubiansk/middelhavskulturer/persisk stjernetegn. Jeg har prøvet at undersøge stjernetegns oprindelse, men det er uden for min store interessesfære, af mange årsager. Jeg er krebs i ascendant, og har læst mit fulde horoskop - som jeg ik tror en dyt på.

Jeg er ildkanin i kinesisk/østasiatisk stjernetegn (igen, heller ik det har jeg undersøgt - jeg forsøger ikke at være en kulturbandit). Jeg ved ikke hvor jeg har den viden fra - ikke online, i hvert fald. Man skal passe på hvad man søger efter, alt er potentielt rigtigt og forkert. I videnskaben beviser man ikke tese, som sådan = man søger først at modbevise tese, altså antitese, og dernæst og derigennem syntese, altså bevis for tese. Igennem negation. Privatdetektiver bruger det samme = deducering. Som at skrælle en banan, for at nå ind til frugten. Det er næsten altid en god ide at skylde frugt med rent vand, hvor man aldrig kan vide om det i vandhanen er rent. Særligt i Århus (...). Det er også altid en god idé at flå plastik væk fra frugt, da det forgifter - tror jeg. Jeg har en 10. klasse, enkelte HF-fag og 15-16 år på kontanthjælp og ressourceforløb - altså megen tid alene, en velsignelse men så sandelig også en forbandelse. Edward Snowden's bog "I offentlighedens Tjeneste" er virkelig god, og meget inspirerende, ift. at være på offentlig forsørgelse.

Anyways, "28 dage senere"... ugh, nu er min mad garanteret blevet kold.

Den er god, i mine øjne, fordi den handler om flugt, altså om eskapisme (engelsk komplekst ord for flugt). Jeg tolker selv at både fisk og kaniner flygter meget - men på hver deres måde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 28 Dage senere, med Sandra Bullock og andre er publiceret 08/01-2023 23:53 af Ansu Orheim (Ansu).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.