Fra børn og ældre mennesker

Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 5 måneder siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Fik tre af vores specielbørn i går. Den unge knægt på forsædet sagde "ugh det lugter af sved" hvortil jeg svarede" ej det gør der altså ikke." Nå så må det værre en gammeldags dame parfume. Okay godt så! Det ene skal jo passe til det andet, men en gammeldags dame parfume har jeg ikke hørt før.
Claus blev ringet op af vores forretningsfører i går. Han var blevet sendt til en anden by for at, køre med en ældre dame fra læge. Turen var tusse gammel-hvilket Claus ikke kunne gøre for. Han har kørt med hende før og betegner hende som en rigtig sød og sjov ældre dame. Hun spurte om han ville være så rar at følge med hende ind og handle, hvilket han gjorde. Efterfølgende kørte han hende hjem. Dagen efter (altså i går ) havde hun ringet ud til centralen. Hun havde ytret sin utilfredshed med den lange ventetid, som var berigtiget. Men samtidig også bedt forretningsføreren om at, sende en stor buket visuelle roser til Claus for hans måde at være på. Det er guld værd at få ros for det man gør.
Jeg er blevet indkaldt på sygehuset til opfølgning vedr. det projekt i Syddansk overvægtsinitiativ, som jeg deltog i sidste år. Er meget spændt på om jeg får at vide om jeg er gået forkert.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra børn og ældre mennesker er publiceret 02/02-2023 17:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.