9 måneder, 25 dage siden

Udgivelse

Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
8 måneder, 12 dage siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Generation Identitær
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære læser,

jeg er på ressourceforløb, i gang med at søge førtidspension, hvor jeg nu har fået en tid til rehab-møde i slutningen af maj måned, hvor den endelige afgørelse vil blive truffet. Min økonomi er ved at brase fuldstændig sammen, ligesom alle andres vel, og jeg vil blandt andet derfor søge udgivelse af teksterne delt herinde.

Jeg søger derfor, her denne kolde februarmorgen, efter enten en frivillig til at hjælpe mig med at sammensætte en udgivelse, eller et forlag læsende dette til at gøre det samme. Jeg kan ikke betale dig noget for det, og ej heller har jeg råd til at betale udgivelses-bidrag.

Hvorvidt det skal være en udelukkende digtsamling eller en hybridsamling, ved jeg f. eks. ikke. Jeg aner vitterligt heller ikke om jeg har nok digte af god nok kvalitet til en samling, om temaerne er for forskelligartede, og om f. eks. prosadelen fylder nok - altså hvis det overordnede tema er overlevelse af seksuelle overgreb i barndommen, så fylder prosadelen ikke meget men kunne nemt udbygges. For mig hænger det hele sammen, selv de fiktive tekster - f. eks. det jeg selv vil pege på som det mest helstøbte værk, "Din Mor, Din Far..", der handler indirekte om Vampyrmyten (at seksuelt krænkede mænd selv bliver krænkere), men hvor selve handlingen er fiktion, ligesom i andre af mine digte og prosa-tekster.

Så... hvis du har erfaring med at skrive synopsis, med at udvælge og sammensætte en digtsamling, og altså hvis du har læst... jamen, vel alle mine værker, og hvis du er villig og har tid, lyst og overskud til at hjælpe mig med at sammensætte et forsøg på udgivelse, så hører jeg meget gerne fra dig.

Jeg kan nemlig virkelig ikke selv vurdere kvaliteten af egne værker eller hvilken rækkefølge en samling skulle have; den ene dag virker et gammelt værk genialt, og den næste dag er det det værste lort jeg har læst i mit liv. Jeg tror at emnerne jeg skriver om er så voldsomme at de har en radikal anden betydning for læser end for mig som forfatter, og netop derfor aner jeg ikke hvilket digt at starte ud med, f. eks. Altså jeg har læst flere guides i hvordan at sammensætte en digtsamling, men ingen af dem handler om hvordan at gøre det når temaerne er ret kontroversielle og forsøg på tabubrydning, hvor rækkefølgen jo selvfølgelig er altafgørende for indtrykket. Jeg forestiller mig at temaerne skal udpensles i enten forord eller indledning, men også dér er jeg på bar bund.

Din belønning for det tænker jeg kunne være i dels et forord til bogen samt i royalties, og så selvfølgelig min taknemmelighed.

Ift. forlag = jeg håber sådan at teksterne herinde, som er materialet ønsket udgivet, kan forblive herinde - hvis forlag ikke forstår betydningen af hvorfor det er vigtigt for mig at i det mindste dele af materialet skal forblive gratis og muligt at læse anonymt her på FP, skal forlaget ikke være en del af projektet. Jeg er dog villig til at forhandle f. eks. at alle digte herinde fjernes, dog MEGET imod min vilje - digte er følelsernes sprog, og netop dét sprog er det LIGE SÅ VIGTIGT at påtale tabuer i, som prosa. Da særligt for de mange, mange derude der end ikke tør købe eller låne en bog om at være overlever af overgreb, af frygt for stigmatisering og af frygt for at bibliotekaren, bogforhandleren, postbuddet eller endda overvågningssamfundet skal finde ud af at de er overlevere. Ak, den skam...

PS: Jeg er i skrivende stund i en stor nedtursperiode, så tag ikke manglende svar personligt. Men trods lavt overskud er jeg efterhånden desperat efter at sælge det eneste produkt jeg har. Dette skal også understreges som værende ikke et ønske om fælles udgivelse eller som noget-for-noget; jeg har ikke overskud til at hjælpe DIG med DIN udgivelse, lige nu, desværre. Og please, ingen pep-talks eller breve om at jeg bør og kan prøve at gøre det alene; nogle byrder og projekter er for store til én mand, en mand uden familie, venner eller kæreste, og uden megen økonomisk, social eller kulturel/politisk kapital, men til gengæld uden meget at miste :-) Alt det nævnte et øjebliksbillede, naturligvis.

Jeg kan desuden fanges på ansuorheim@hotmail.com

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udgivelse er publiceret 08/02-2023 11:20 af Ansu Orheim (Ansu).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.