5 måneder, 18 dage siden

Kvinden på toget

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg var overrasket over, hvordan hun så naturligt og frivilligt satte sig overfor mig med sin søn ved siden, der måske var lidt for energisk og frisk til at hun kunne overskue det; men som mor var hun tålmodig og slukkede ikke hans livslys til sin egen fordel, hvilket hun nemt kunne have gjort. Det uskyldige smil på hans oplyste ansigt gav ikke andet budskab end at hun er en god mor, udkørt men god.
I morges var jeg overbevist om at jeg aldrig har oplevet samme træthed som da jeg tvang mig selv ud af sengen, men da jeg så trætheden der omgav denne kvinde, og taknemmeligheden for endelig at sætte sig i togets trygge sæder, samt øjnene der lukkede hvor de kunne få tid til det og de svagt rystende hænder, blev jeg lige så hurtigt klar over at jeg måske alligevel havde fået mere søvn og hvile på trods af de 3 korte timer jeg lå i sengen.
Jeg så hende, ægte og træt, og jeg så alt det hun ikke forventer der bliver lagt mærke til. Det hun prøver at skjule overfor sit barn, men håbeløst råber op om i stilleheden.
Og hvor ville jeg ønske hun viste at hun bliver set, at hun er stærk og modig, og at hun klarer sig bedre end de fleste.

Tvivl aldrig, du bliver set - hvis ikke af andre, så af mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinden på toget er publiceret 17/04-2023 14:18 af Rayana Khamzatova (RKhamzatova).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.