4 måneder, 21 dage siden

T shirt, CB og video

Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik bestilt en ateistisk t-shirt. Jeg er så træt af folk i mit område, der på alle mulige måder skilter med deres irationelle tro. Så min lyst til at "slå" tilbage blev for høj. Jeg ved godt nogle folk ikke forstår at "slå" er billedsprog, og at det ikke er fysisk.. for deres mentale kapacitet er ikke så høj, at de kan forstå for den slags. Nå, der står på engelsk "ateisme, vi hader ikke den irationelle religiøse, kun den irationelles religion" - efter de kristsnes passive aggrasive "love the sinner, hate the sin" -

Så er vi ved at løbe tør for chromebooks der kan laves. Jeg har gang i en, hvor jeg har svært ved at sætte de små internet ledninger på igen.

jeg så også en video med en religiøs, vist muslim. Der gav en hjemløs kvinde en masse penge..og det er jo fint nok.. Problemet er, at han ikke kunne lade være med at sige, at det ikke var ham hun skulle takke, men hans gud.. Du ved, forsøg på at sprede det irrationelle..Hvis hun nu havde sagt, at hun takker og ikke kan takke en gud, da en sådan en ikke findes.. og da slet ikke hans gud, der må være så magtløs og impotent og svag, at denne har brug for at få mennesker til at gøre, hvad den gud burde kunne gøre ved blot en tanke..og det er det springene punkt, hvorfor er de religiøses så gud så impotent, at denne har brug for at de religiøse ordner alt selv. Når vi ateister gør noget for andre, og vi har ikke så store organisationer fyldt med penge, som religiøse har...da ateisme har været undertrykt i mange år..så vil det ikke være for en guds skyld, men fordi vi ved, at det er op til mennesket selv, at skabe en bedre verden.. en verden vi selv skal leve i..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget T shirt, CB og video er publiceret 10/05-2023 18:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.