Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
13 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, et sent notat. Jeg læste lige et digt, der som altid lod som om at afsenderen stod med en større viden end os andre omkring vaccination og covid.
Denne gang blev vi der så blev vaccineret kaldt for zombier :) well, ill be your huckleberry, - så jeg satte lige hurtigt et par linjer sammen til et svar.. "zombier? Eller også har vi bare RESPEKTEN, og vil ikke risikere at slå andre IHJEL! Vi er ikke "kloge" konspirations folk der lider af DUNNING-KRUGER EFFEKTEN, der ikke tager ansvar eller risikere SPJÆLD.

Det er et område jeg er hård på, - frihed og ansvar bør følges ad,. Hvis man ikke gjorde hvad man kunne for at undgå at smitte andre, så burde man stå til ansvar overfor folk. Jeg har det fint med folk der vil være frie.. men så længe man endnu ikke frit må skade andre fysisk, så burde man kunne stilles til ansvar..det burde jo ikke være et problem for folk at acceptere, hvis de ikke tror sygdommen er slem.
På skak brættet kan jeg se dem rykke brikken, whataboutism med "hvad med de andre sygdomme" men her stilles de skak mat, med det bør gælde for alle sygdomme, hvor der er en høj risikovurdering.. f.eks en sygdom som aids er også noget man kan blive straffet for bevidst at give videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Digt er publiceret 11/05-2023 00:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.