Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Hej dagbog, et sent notat. Jeg læste lige et digt, der som altid lod som om at afsenderen stod med en større viden end os andre omkring vaccination og covid.
Denne gang blev vi der så blev vaccineret kaldt for zombier :) well, ill be your huckleberry, - så jeg satte lige hurtigt et par linjer sammen til et svar.. "zombier? Eller også har vi bare RESPEKTEN, og vil ikke risikere at slå andre IHJEL! Vi er ikke "kloge" konspirations folk der lider af DUNNING-KRUGER EFFEKTEN, der ikke tager ansvar eller risikere SPJÆLD.

Det er et område jeg er hård på, - frihed og ansvar bør følges ad,. Hvis man ikke gjorde hvad man kunne for at undgå at smitte andre, så burde man stå til ansvar overfor folk. Jeg har det fint med folk der vil være frie.. men så længe man endnu ikke frit må skade andre fysisk, så burde man kunne stilles til ansvar..det burde jo ikke være et problem for folk at acceptere, hvis de ikke tror sygdommen er slem.
På skak brættet kan jeg se dem rykke brikken, whataboutism med "hvad med de andre sygdomme" men her stilles de skak mat, med det bør gælde for alle sygdomme, hvor der er en høj risikovurdering.. f.eks en sygdom som aids er også noget man kan blive straffet for bevidst at give videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Digt er publiceret 11/05-2023 00:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.