10 måneder, 1 dag siden

D. 3 Juli - 2023

Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Kære dagbog, ser jeg træt ud?
Her til aften tog jeg et selfie imens sol lyset ramte mine vinduer perfekt, så det faktisk føles lysere herinde end kl. 12 selv. Jeg stoler stadig ikke helt på spejlet, men kameraet hvorpå jeg står frosset som i is er klart mere korrekt i dens fortolkning om hvordan jeg ser ud. Og dog, føler jeg at jeg ser ældre og mere træt ud begge steder, end jeg føler mig indeni. Godt nok er jeg 27 år med erfaringer der følger, men føler mig stadig kun 21 år hvis jeg selv skal sige det. Jeg er ikke klar til at blive gift eller have børn, som alle mine bekendtskaber er godt i gang med omkring mig. Den ene fra folkeskolen af har lige fået sit andet barn, og den anden er lige blevet gift, og da mine tidligere kollegaer spurgte om jeg havde børn, råbte jeg næsten, "Det er jeg da ikke gammel nok til!"
Ikke at jeg ikke ønsker mig børn en dag, det gør jeg skam! Elsker endda at kigge på børnetøj i butikkerne, og forestille mig hvor fint påklædt mine elsklinger nu ville være, men jeg er bare slet ikke parat, hverken mentalt eller økonomisk set, så det er ikke noget jeg bekymrer mig om endnu.
Men tilbage til mit spørgsmål, ser jeg træt ud? Jeg føler mig ikke træt. Men poserne under mine øjne kan vel ikke lyve, eller måske er det bare et nyt skønhedstræk jeg skal vende mig til? To år siden begyndte jeg på ny medicin, hvortil bivirkningerne var sådanne at jeg tog 20 kilo på, så mente det var tid til et nyt profilbillede rundt omkring på de sociale medier. Jeg har ikke taget så mange billeder af mig selv for nyligt, dog har jeg aldrig haft det bedre med min krop og i mit sind som nu, måske fordi jeg ikke er lige så afhængig af hvordan jeg ser ud? Førhen var jeg altid bekymret for om jeg var for tyk eller køn nok, nu? Nu er jeg buttet og rent faktisk lettere lykkelig, om det er alderen eller de ekstra kilo eller de håndfulde piller jeg sluger dagligt, ved jeg sku ikke helt noget om, men hva' jeg ved er at jeg ikke ønsker at forandre på noget af det!
Jeg er dejlig og behagelig, smuk og yndig nu hvor glæden stråler igennem mig! Og nu er det tid til pizza!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget D. 3 Juli - 2023 er publiceret 03/07-2023 19:29 af Pernille H. B. Jørgensen (Brammer).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.