11 måneder, 25 dage siden

D. 3 Juli - 2023

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære dagbog, ser jeg træt ud?
Her til aften tog jeg et selfie imens sol lyset ramte mine vinduer perfekt, så det faktisk føles lysere herinde end kl. 12 selv. Jeg stoler stadig ikke helt på spejlet, men kameraet hvorpå jeg står frosset som i is er klart mere korrekt i dens fortolkning om hvordan jeg ser ud. Og dog, føler jeg at jeg ser ældre og mere træt ud begge steder, end jeg føler mig indeni. Godt nok er jeg 27 år med erfaringer der følger, men føler mig stadig kun 21 år hvis jeg selv skal sige det. Jeg er ikke klar til at blive gift eller have børn, som alle mine bekendtskaber er godt i gang med omkring mig. Den ene fra folkeskolen af har lige fået sit andet barn, og den anden er lige blevet gift, og da mine tidligere kollegaer spurgte om jeg havde børn, råbte jeg næsten, "Det er jeg da ikke gammel nok til!"
Ikke at jeg ikke ønsker mig børn en dag, det gør jeg skam! Elsker endda at kigge på børnetøj i butikkerne, og forestille mig hvor fint påklædt mine elsklinger nu ville være, men jeg er bare slet ikke parat, hverken mentalt eller økonomisk set, så det er ikke noget jeg bekymrer mig om endnu.
Men tilbage til mit spørgsmål, ser jeg træt ud? Jeg føler mig ikke træt. Men poserne under mine øjne kan vel ikke lyve, eller måske er det bare et nyt skønhedstræk jeg skal vende mig til? To år siden begyndte jeg på ny medicin, hvortil bivirkningerne var sådanne at jeg tog 20 kilo på, så mente det var tid til et nyt profilbillede rundt omkring på de sociale medier. Jeg har ikke taget så mange billeder af mig selv for nyligt, dog har jeg aldrig haft det bedre med min krop og i mit sind som nu, måske fordi jeg ikke er lige så afhængig af hvordan jeg ser ud? Førhen var jeg altid bekymret for om jeg var for tyk eller køn nok, nu? Nu er jeg buttet og rent faktisk lettere lykkelig, om det er alderen eller de ekstra kilo eller de håndfulde piller jeg sluger dagligt, ved jeg sku ikke helt noget om, men hva' jeg ved er at jeg ikke ønsker at forandre på noget af det!
Jeg er dejlig og behagelig, smuk og yndig nu hvor glæden stråler igennem mig! Og nu er det tid til pizza!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget D. 3 Juli - 2023 er publiceret 03/07-2023 19:29 af Pernille H. B. Jørgensen (Brammer).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.