11 måneder, 16 dage siden

Efterveer

Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
6 måneder, 10 dage siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg oplever en intens hovedpine og træthed efter jeg er kommet hjem. Hvilket er meget normalt - siger de. Er alt andet heldig at det ikke har gået ud over mit bevægelsesapparat, balance og tale. Havde i dag besøg af en ergoterapeut for at vurdere hvor jeg er i dagligdagen. Hun mente at jeg muligvis først må køre erhverv efter 6 måneder. Her d. 18/8 har jeg kørt taxa i 30 år. Vil gerne forsætte i 15 år mere, selv om jeg bliver tusse gammel. De første 12 år kørte jeg for min far, som nåede at køre i 44 år. Vi havde altid en lille konkurrence om indkørsel. Om det så var 100 kr. det var lige meget. Jeg vil gerne stikke ham den sidste gang med de 44 år. men nu må vi se. Sygdom og død spøger ikke om alder! På fredag skal jeg have scanning af hoved og hals. Er spændt på resultatet deraf. Har fået 2 tider i næste måned. Den ene i hjerte og den anden i stroke ambulatorium.
Heldigvis slap André for omplacering inden den nye lejlighed. Der var dog 5 dage fra udflytning til indflytning, men der fik han lov til at overnatte på refugiet. Havde ellers tilbudt ham at komme herud, men det var nok alt anden end lige godt han ikke gjorde. Talte med ham i dag. Han fik nøglen til den nye lejlighed i går, og venter nu på nye møbler. Har aftalt at jeg snart skal ned og se den, og så regner jeg med at fylde hans køleskab op. Det bliver lidt hårdt for ham at han ikke kan ringe - mor hva laver du? Kan du ikke lige køre mig, eller komme forbi med nogle smøger.
Har aftalt med Claus at hvis jeg går en tur med Emma, så går jeg langs skoven og ikke ind - hvis jeg får det skidt. Plus at jeg har min mobil med mig hele tiden ude og inde. Det har været hårdt ved ham og er det stadig.
Tænker at købe et rejsekort, så jeg ikke er så afhængelig af Claus.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterveer er publiceret 08/08-2023 16:38 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.