3 måneder, 8 dage siden

Feminisme

En stille bøn
Bastian
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
4 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Qi Gong og afskyelige Anu...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 16 dage siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg ser dig, og du fascin...
Ansu Orheim ...
11 måneder, 5 dage siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 11 måneder siden
Torsdag d. 22/12 (final v...
Ansu Orheim ...
11 måneder, 22 dage siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære dagbog,
jeg oprettede forleden en profil på Scor dot DK, den mest sjofle og grænseoverskridende datingside tilgængelig, tror jeg - men det er også den datingside med absolut flest kvinder. Jeg gik derinde for enten en primært fysisk relation, eller et kæresteforhold, indseende at det er utroligt svært at bevare spontan romantik, når man mødes online først; måske kunne en kæreste findes igennem et først primært fysisk forhold, eller jeg kune få stillet min "hudsult" og liderlighed, og måske endda behovet for omsorg, både at give og modtage. Jeg har været derinde før, i kort tid.

Men der gik ikke længe inden jeg igen fik lyst til at smutte derfra - for langt, langt de fleste kvinders profiler derinde føles kyniske, vel og mærke i hvad der føles som selvforsvar = de fleste beder læseren om please at lade være med at sende dickpicks. Endelig er der også en del kvinder derinde, der lader til at søge et redskab, eller en der vil bruge dem som et.

Jeg delte derfor et blogindlæg derinde; dagbogsindlægget herindefra kaldt "Sex", der er Sofia Sundari's ord om tantra, henvendt "mænd". Næsten alle misforstod teksten, og de forventede personangreb fandt sted - men det vil jeg ikke kede dig med, kære læser. Det gode ved som mig at være handikappet, er at jeg ikke kan løbe men derfor har lært at slås.

Og i dag, lørdag d. 2/9 2023, delte jeg endnu et blogindlæg derinde, efter at have åbnet en kontakt med en skøn kvinde, på Dating dot DK (Edit mange timer senere; afvist igen...) - dét gør at jeg tager chancen og går all in på aktivisme, på scor dot DK. Selv hvis kontakten med hende fra dating dot DK ikke bliver til noget, gør min tilstedeværelse på scor det sikkert heller ikke; jeg er nu engang ikke særlig køn, og kan ikke charmere via skrift, måske fordi at jeg konsekvent nægter at manipulere og bruge tricks. Jeg sender som regel et spørgsmål som det første, der forholder sig til deres profil/billede, for at starte en dialog.

Nå, men her blogindlægget netop delt på Scor dot DK=

"Jeg er mand, og jeg blev seksuelt misbrugt som barn af min pædofile moder.

Jeg er feminist, fordi at hun gjorde hvad hun gjorde, fordi hun blev slået konstant som barn >FOR AT VÆRE EN PIGE<, og ergo blev sygeligt narcissist. Jeg er feminist, hvor andre i lignende sko bliver kvindehadere, fordi at jeg tror på ligestilling, indenfor alt i livet. Jeg er feminist, fordi jeg er anarkist. Jeg er hvem jeg er, ikke pga min fysisk og psykisk syge moder, men på trods af hende.

[indsæt religion/ideologi] handler om hierarki - anarkisme handler om ligestilling.

Jeg er feminist, og har det sværere med at tale med mænd, end med kvinder - fordi at mænd sjældnere er anarkister, og ofte tror på hierarki, konstant alfa-han-konkurrerende, generaliseret selvfølgelig.

I vor samfund tolker jeg en holdning om, at vi alle skal være som trækul udsat for massivt pres = være som diamanter. Jeg er ikke trækul, og jeg har ikke godt af pres, ligesom intet levende har det, på lang sigt.

Jeg er feminist, fordi jeg tror på at sensitivitet er stærkere end kynisme, på at det ik er den stærkeste men den mest tilpasningsdygtige der overlever - ikke at jeg ser sensitivitet som hverken feminint eller maskulint - 2 ord jeg finder latterlige.

Jeg er feminist, og har delt min historie offentligt i 4 år, med masser af had, misforståelser og tabte forhold pga dette, fordi at jeg ønsker en verden hvor alle kan være dem selv og hvor traumer ingen skam har tilknyttet. Jeg er feminist fordi jeg er anti-pædofili, pædofili altid værende om magt. Jeg er feminist, fordi jeg går ind for ligestilling.

*Jeg deler disse ord her, som et blogindlæg, ikke som et debatindlæg, og vil som udgangspunkt ikke besvare kommentarer, og vil forsøge ej heller at læse dem; forstår du ikke hvorfor, må vi være enige om at være uenige, ganske sikkert om mangt og meget.

** Har du selv været udsat for seksuelle overgreb/seksualiseret tortur som barn, er der gratis hjælp at hente ved adskillige organisationer, også anonymt, ved bla. Kvisten, CSM og Livslinien. Desværre er der lang ventetid, men der findes også væresteder hvor der ingen ventetid er, men ej heller nogen terapi. DET VAR IKKE DIN SKYLD! X10

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Feminisme er publiceret 02/09-2023 10:39 af Ansu Orheim (Ansu).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.