3 måneder, 27 dage siden

Min weekend

Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen der var 10 kr. i Tyskland og 10,31 i Danmark og valgte at køre i Bilka i stedet. Når vi kører til Tyskland, er det ikke kun øl og sodavand, men også dagligvare og andet til husholdning. Da jeg var barn, havde mine forældre en Obelkadet stationcar. Når sæderne var lagt ned, blev der lagt en tyk skumgummimadras og dyner. Under denne blev der smuglet spiritus, og min søster og jeg skulle lade som om vi sov når vi passerede grænsen. Tolderne nænnede ikke at vække 2 sovende børn, så den var sikker hver gang. Det ville ikke gå i dag, men meget sjovt at tænke tilbage på.
Jeg var ude og få kaffe et par timer på centralen i fredags. Det var J dag og ekstrem travlt. Det er første gang jeg har siddet ved siden af personalet der. Det var faktisk meget spændene og lidt af en jungle hvordan de manøvrerede rundt i forkortelser på skærmen. Fik også lov til at høre med. Folk spurte igen og igen om hvor lang tid der gik - hvilket nogle gange kan være irriterende på gaden. Jamen de sagde at der kunne gå 30 min. og du er her efter 5. Vi er slet ikke klar... Jamen for syv søren - gør dig klar - bestil taxa og hold øje. Det vil sparre tid for begge parter.
Jeg kan mærke at jeg er begyndt at blive irriteret af at gå herhjemme. Bare det at Claus holder for meget fri i weekenderne kan få mit blodtryk op. Specielt som denne hvor der var meget travlt både fredag og lørdag. Han er dog taget på arbejde i dag. Tror at han fornemmede den dårlige stemning, men det hjalp jo ikke de to andre dage. Ugh... Synes virkelig at der er langt til d. 2. februar - hvor der er gået 6 mdr. og jeg må køre erhverv igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min weekend er publiceret 05/11-2023 12:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.