5 måneder, 24 dage siden

Min weekend

Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
29 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Jeg overvejede at køre en tur til Tyskland og handle. Specielt efter øl (Tuborg selvfølgelig) til vores julefrokost med familien. Så på literprisen der var 10 kr. i Tyskland og 10,31 i Danmark og valgte at køre i Bilka i stedet. Når vi kører til Tyskland, er det ikke kun øl og sodavand, men også dagligvare og andet til husholdning. Da jeg var barn, havde mine forældre en Obelkadet stationcar. Når sæderne var lagt ned, blev der lagt en tyk skumgummimadras og dyner. Under denne blev der smuglet spiritus, og min søster og jeg skulle lade som om vi sov når vi passerede grænsen. Tolderne nænnede ikke at vække 2 sovende børn, så den var sikker hver gang. Det ville ikke gå i dag, men meget sjovt at tænke tilbage på.
Jeg var ude og få kaffe et par timer på centralen i fredags. Det var J dag og ekstrem travlt. Det er første gang jeg har siddet ved siden af personalet der. Det var faktisk meget spændene og lidt af en jungle hvordan de manøvrerede rundt i forkortelser på skærmen. Fik også lov til at høre med. Folk spurte igen og igen om hvor lang tid der gik - hvilket nogle gange kan være irriterende på gaden. Jamen de sagde at der kunne gå 30 min. og du er her efter 5. Vi er slet ikke klar... Jamen for syv søren - gør dig klar - bestil taxa og hold øje. Det vil sparre tid for begge parter.
Jeg kan mærke at jeg er begyndt at blive irriteret af at gå herhjemme. Bare det at Claus holder for meget fri i weekenderne kan få mit blodtryk op. Specielt som denne hvor der var meget travlt både fredag og lørdag. Han er dog taget på arbejde i dag. Tror at han fornemmede den dårlige stemning, men det hjalp jo ikke de to andre dage. Ugh... Synes virkelig at der er langt til d. 2. februar - hvor der er gået 6 mdr. og jeg må køre erhverv igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min weekend er publiceret 05/11-2023 12:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.