!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg vågende kl 4 om natten, og kunne ikke lade være med at kigge på min profil et sted. Der så jeg en der tilbød healing, - så fik jeg ellers knopper. For ordet healing har så mange betydninger af Fluff, så det er helt vildt.. Der hvor healing ordet kan bruges, kan man bruge bedre ord.. også er det mundan. F.eks kan et bedre ord for healing være "massage" - det kan måske hjælpe lidt på muskel smerte, og give psykisk velvære for nogle, i form af at man føler sig hørt af et andet menneske.

Problemet er, at det også bliver brugt til andet.. som aura, og crystal healing m.m - alt sammen der er langt ude..ååh også har vi "fjern healing" hvor du kan få fjernet dine negative blokader, via en andens take kraft.. SUK..
Tit, ser det ud som om, at de har en side virkesomhed som Clairvoyant. Suk gange 2. For det er endnu en ting, der ikke har nogen forbindelse til virkeligheden.. eftersom forskning viser, at der er negative indikationer på, at sjæle kan findes..og når disse ikke findes, falder alt deres tro til jorden. Ja, "cold reading" kan man lære, men er man opmærksom på det, så slipper folk ikke afsted med at bruge det. hvilket de selvfølgelig blot vil bortforklare med "dårlig energi" - 3 gange suk, suppleret med let rysten på hovedet.

ikke for noget, - men undersøgelser viser, at det mest er kvinder der falder i troen på det overnaturlige.Procent mæssig..

engang imellem føles det som om, at verden bliver dummere og dummere..men som en sagde engang, - Det er nemmere at nare penge fra folk, end at overbevise dem om, at de er blevet narret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i nat er publiceret 23/11-2023 16:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.