3 måneder, 8 dage siden

Chips og avacado og is

Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Hej dagbog, så havde jeg avacado med hjem til min mor igen..sammen med en lille chips. Min mor har aldrig været den store chips spiser, men nu hun ikke kan spise så meget, er det vigtigt at hun spiser noget fyldt med det der feder.. hvis man spiste normalt.

Samtidig havde jeg 10 pakker suppe med og igår stod den så igen på is..jeg havde 2 andre protein is med hjem dagen før.

Hun sover ikke så godt.

Jeg startede ellers dagen med at se åndsvage videoer fra tåbelige folk. Det være sig om israel og Hamas konflikten.. men det morede mig også at se en muslim debatere med en kristen..hvordan han kunne se problemet med muslimernes koran tekst, men ikke kunne se problemet i sin egen bibel. Heh, husk at trække dine børn ud på gaden, hvis de ikke adlyder dig..så folk kan stene dem...

Det sjove var, at den kristne troede at det var bedre, at folk ikke kunne gøre gode gerninger for at komme i himlen, men at kravet i stedet var naiv tro på deres jesus figur.. figur, for de kunne ligeså godt bede om, at folk skal tro på harry potter. Stupid, - så uden beviser, skal folk bare være naive nok.. det forklare kristnes ide om at tro er godt, - selv om de aldrig kunne finde på at bruge det, når de går over gaden.

Så fik jeg kommenteret på et par dårlige videoer mere.. en lavede den typiske kristne projektion.. den med at vi ateister må tro på at universet er kommet af ingen ting.. som om, der bare er en enkelt der siger det.. kristnes logik må være " min gud eller ingen ting" - hvor vi siger "det ved vi ikke" men hvordan har kristne kunne udelukke, at det ikke var et NOGET, der sætte det igang.. et noget, vis kvaliteter vi ikke kender til. Hvor kristne ikke kan svare på, hvilket materiale deres gud brugte :) for ord er ikke fysiske., så derfor må denne i følge dem selv, ha lavet alt af ingen ting.. så det er i virkeligheden ikke os der tror, at alt er fra ingen ting.. det er de religiøse der tror det.

Normalt nævner religiøse så lawrens kraus bogen "a univers from nothing" men hver gang religiøse nævner den bog, fortælle de indirekte at de ikke har læst bogen...for i bogen er ingenting ikke noget der giver mening, så derfor er hans ingenting i virkeligheden noget..og derfor ikke det ingenting folk tror han mener.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Chips og avacado og is er publiceret 25/11-2023 17:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.