Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
2 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft det af H til i dag.. Det blev ikke bedre af, at jeg forsøgte at ringe til min mor. Jeg fik ondt i halsen med hoste og hovedpine samt en smule feber. jeg frygter at det er Corona, så i og med at jeg har det dårligt.. valgte jeg at melde mig syg. Så jeg ikke smitter de andre..Jeg har det stadig dårligt.. men det blev som sagt kun værre, da jeg ringede og mor ikke tog telefonen. Det viste sig, at hun var faldet og havde slået sine hofter. Jeg kan ikke tage hjem til dem, og se hvordan det går hende. Jeg så jeg ved ikke, om hun ikke skulle en tur på hospitalet.

Jeg har skrevet til min bror om det, - måske kan han finde lidt tid, og tage hjem til dem og se. Jeg købte ellers 3 spise modne avocadoer til min mor.. men jeg kan ikke tage ud, når jeg er så syg som jeg er..

Jeg tænker at jeg blev smittet i bussen fredag på vej hjem. Ham foran sad og hoste uhæmmet hele turen hjem, og bag ved mig, sad endnu en der begyndte at hoste uhæmmet hele turen hjem..så jeg sad imellem de 2..

Hvis det ikke er gået op for enhver hvor frygtelig det er, så betyder det, at jeg ikke kan tage hjem til min mor, og tilbrige den sidste tid med hende!!! - Tak for lort.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg er publiceret 27/11-2023 18:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.