Stadig syg og artikel

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
10 måneder, 2 dage siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
6 måneder, 29 dage siden
Hej dagbog, - Jeg har god mulighed for at få læst nyheder, da jeg stadig opholder mig en del i sengen pga sygdom.

Jeg læste dog den første artikel på TV2 nyhederne, om det jeg har sagt længe.. Det handler om, hvordan single kvinder med børn, bliver valgt fra af mænd. Jeg ved det, - nogle kender sikkert en det er gået godt for.. Men det er en logisk fejlslutning..for det handler om generelle tal. Hvorfor skulle en mand tage risikoen med en kvinde, der har barn eller børn? Hvad får han ud af det, andet end at være der for en anden mands afkom. Det er denne simple logik, jeg har spottet der går igen fra dyre verdnen. Selvfølgelige strejfer tanken om, at det er kvinden selv den er gal med kun ganske let, - i stedet må det jo være manden der har problemet. For kvinder og ansvar, er som vand og olie.

Oven i, at kvinder med børn er BAGUD på point, så har de ikke helt forstået det.. Når jeg kigger på dating sites, er deres profil altid fyldt med krav, - som om de ikke har forstået at deres værdi er forrringet! i forhold til single kvinder uden børn.. Jeg siger ikke det er den eneste faktor der kan gøre sig gældende.. Forstå mig ret, men har kvinder med børn fortsætter som om de stadig kan nøjes med at stille krav.. uden at få den lille tanke, at de måske skulle begynde at skrive mere om, hvad de har at tilbyde! når de nu står der med bagage..

Alene at sige dette, får de fleste kvinder til at tabe sutten og tro man bare som mand er det ene eller det andet.. Hvis jeg hadede kvinder, så burde jeg i stedet sige.. fortsæt med det i gør..bare stil krav uden at tilbyde noget som helst.. men det ville være det værste råd nogen sinde... det ville være sådan et råd, kvinder giver til kvinder, når de i virkeligheden ikke ønsker dem held og lykke .

og hvis kvinder tror, at det handler om at tilbyde mænd sex, - så har de ikke forstået mænd overhovedet. Når det tilbydes, kan mænd godt tage imod det.. det betyder ikke, at det føre til andet end sex. Her skal vi ha fat i nogle andre ord, som du ikke ser kvinder tilbyde.. Loyalitet, Venskab/partnerskab, fred og ro.. jeg er sikker på, at der er andre ord også.. at det hele ikke kommer til at handle om hende, og hendes børn..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig syg og artikel er publiceret 29/11-2023 15:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.