3 måneder siden

Han prøver igen

70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Hej dagbog, så prøver det religiøse fjols igen. Han lader som om, at han har været ateist men at han er blevet klogere..haha, men på simple ting, kender han ikke svaret! Han har ikke forstået, at bevis byrden er hos ham. På samme måde, som hvis jeg sagde, at jeg havde en usynlig drage i mine bukser.. så er det ikke dig, der skal bevise at jeg ikke har...men mig der skal bevise at jeg har! Alt der er udenfor det normale.. dvs det vi kan tage billeder af, eller vise på anden måde.. det skal bevises!

Alle kan være ateister, det kræver blot at man forstår at bevis byrden for en gud ikke er blevet opfyldt.. så derfor bør man... hvis man er rationel, afvente med at tro på noget, før der er bevis for det..

Det føles som at sidde ved en skak computer, og spille imod en amatør! Jeg har set alle hans træk før, og kender svarene på dem, selv hvis man vågner mig kl lort om natten.

Han forsøgte at lade som om jeg havde følelser :) heh, max at jeg griner over ham.. men ellers benytter jeg mig af kold logik.

Da det ikke virkede, så lavede han den med at jeg bare ikke kan acceptere at der er religiøse :) aa, den gamle ombytning.. jeg mener, HAN SKREV til MIG! Han startede samtalen, og jeg skolet ham bare i, hvad han har forkert. Jeg har endnu ikke taget revanche, og ringet på hos jehovas.. dem der stikker deres syge religion op i mit ansigt, beder selv om det.. ellers kunne de jo ha holdt den for sig selv..men nej, det gjorde de ikke.

Og ja, det er frustrerende at rende rundt i en verden, hvor så mange tror, at de har en usynlig ven..en de kan lege med i offentligheden, og som de også gerne bil have mig til at lege med.. men nej tak..jeg vil ikke lege med usynlige venner der ikke kan bevises findes..hold den for dig selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han prøver igen er publiceret 04/02-2024 00:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.