5 måneder, 6 dage siden

En anden konto

Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hej dagbog, - jeg skal ha ringet til min bank, og snakket med dem om, at oprettet en anden konto. Jeg har brug for en, hvor min arv kan blive sat ind på. Jeg hader at skulle modtage så mange penge..Jeg føler ikke det er mine.. Jeg bad dem for mange år siden om at tage ud at rejse, at leve imens de stadig kunne.. Men, nej nej.. det ville de ikke.. de ville ikke være væk fra huset og mig.. Dengang vill de give mig 10.000 kr, fordi min bror havde brug for pengene til et indskud...også skulle jeg ikke snydes..mente de..Jeg som sagt, - jeg bad dem beholde dem, og leve livet i stedet..for jeg havde nok. - Jeg læste lige tilbage i mine sms beskeder til og fra min mor.. en af de første der stadig var på telefonen var.. at jeg havde købt nogle honning kager til dem..for nogle år siden.. og en fra min mor, at hun var ok, efter at have haft det skidt.. at jeg skulle blive hjemme "min søn" da jeg havde feber, og om jeg manglede noget.. sådan var min mor..

jeg læste igen i dag, - hvordan der bliver flere og flere singler.. Folk har ikke noget at bruge hinanden til.. for de tænker kun på sig selv, og hvad de har brug for.. Det spottede jeg på dating sitesne -. kvinder og deres krav.. men ikke et ord om, hvorfor man overhovedet skulle værdige dem et blik. Jeg ved det, - nogle vil sige, "jamen der er også mænd...bla bla bla" - til det er mit svar, - Ved du hvad tu quoque fejl logikken er? at der er mænd der gør noget, gør det ikke bedre.. Det svare lidt til hvis jeg siger.. du er godt nok kræsen!. også folks svar var.. Jamen det er du også... - flot, - det gør det jo ikke bedre. Det fjerner INTET af skylden hos Kvinder, at der også er mænd der gør det! Hvis jeg sidder som dommer, og dit forsvar er.. at der også er andre der stjæler.. så nytter det ikke dig noget.

Jeg ved ikke hvorfor i øvrgit, men "Tom Waits - "God's Away On Business" er i mine tanker for tiden, og jeg kan synge med den stemme...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En anden konto er publiceret 09/02-2024 20:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.