2 måneder, 4 dage siden

Råd

Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg var på asian igår. Inviteret ud med min bror og far, for at spise på et tag selv sted.,når alt var betalt, kunne man spise ligeså meget man ville.
Så det gjorde vi.. desværre græder min far engang imellem, han savner så meget min mor..han kan heller ikke sove om natten, og siger at det er som om hun er ved siden af ham. Min bror sagde, at det er hun ikke.. jeg ville ikke ha sagt det selv.. ingen grund til det. Selv idag havde han ikke fået sovet.

Han har været sur på skifteretten i lang tid, de har ikke rådgivet ham ordentlig..og sendt papire han ikke havde brug for. Jeg tænkte idag, om han ikke skulle prøve at droppe sin vrede overfor nogle, han ikke kan ændre på alligevel.. men vrede er med til at dulme sorg. Vrede kan mindske følelsen af at være ked af det! Sååå

En spurgte mig til råds idag. Hun sagde at folkene ikke ville hjælpe hendes barn, som de burde,..at hun havde skrevet med dem.. men nu ville de ha et face to face møde., det vil folk gerne, fordi de tror at dem de sidder overfor, ikke vil være ligeså besværlig, hvis blot de kan holde øjen kontakt. Hun sagde at hun var bedre til at skrive.. for hvis de var flere om at køre på hende, kunne hendes hoved bryde sammen.. også kunne ikke forsvare sit synspunkt..om at få hjælp til sit barn.,

Jeg sagde, at hun i en sådan situation, hvis de er mange om hende...sige at hun vil tænke over deres ord, men at hun vil tage stilling senere og skrive..mit råd, send den til hjørne..og bekæmp deres forsøg på at holde barnet nede.. for mig, når folk tror at jeg vil være mere flink i virkeligheden..så tager de fejl..da face to face, er spild af tid og manipulation.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Råd er publiceret 08/02-2024 23:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.