Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej dagbog, så er min nye konto snart i orden. Bank damen var et fjols.. "ah, men du får den bedste vejledning hvis du snakker med hende du plejer at ha" bullshit! Ingen af dem kender mig alligevel.. og det vil ikke ændre på noget alligevel.

Så læste jeg, at man nu har fået lobbyet regeringen til, at man automatisk er organ doner, hvis man ikke selv siger fra. Jeg er imod den slags automatik, da det påføre folk en mindre skjult tvang, eller lidt skyld med skyld på.. hvis de overhovedet husker, at melde sig ud. Organ donation er en gave, som folk der vil det selv vælger.. jeg har selv for længst meldt fra! Og jeg er immun overfor folks forsøg på skjult tvang eller skyld. Jeg møder deres lort, med samme hårdhed altid.. jeg reflektere folk.. jeg ved hvad jeg skal svare, når folk laver tvangen.. "aah men så bør man heller ikke modtage" super, jeg håber du er bloddoner også.. nå? Så du har ikke meldt dig til.. så skal du da aldrig ha. Anyway, - jeg er ikke bange for at dø, jeg er mere bitter over, at skulle dele luft med folk jeg ikke kan lide.

Eller.. "ah men du skal jo ikke bruge dem, efter du er død".. nej, og det skal du heller ikke.. jeg skylder dig intet! For du har ikke givet mig noget! Der er ikke mange mennesker tilbage, som jeg giver 5 flade øre for..

Om Folk kan lide mig eller hader mig.. jeg er ligeglad! Om de brokker sig, eller roser mig.. det er spild af luft.

Undskyld, det er ikke rigtig.. jeg skylder folk at være alene, - Jeg skylder folk at blive set ned på.. og jeg skylder folk hån m.m . - so as i give you nothing, be happy!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vrede er publiceret 14/02-2024 23:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.